Αρχική Κοινωνικά H KLEEMANN ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

H KLEEMANN ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

157
0

Μια ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας και μέριμνας για το περιβάλλον έγινε πράξη στις 30 Οκτωβρίου στο Κρυονέρι Αττικής. Πρωταγωνιστές, οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας ΚLEEMANN στην Αθήνα, που συμμετείχαν σε δενδροφύτευση σε μια μεγάλη έκταση του Δήμου Διονύσου, που επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές φωτιές.

Η KLEEMANN σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου σχεδίασε και υλοποίησε τη δράση και προχώρησε στη δωρεά, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δαπάνη της δενδροφύτευσης.

Η κυρία Μαρία Συμπιλίδου, Corporate Social Responsibility & Communications Manager της ΚLEEMANN, ανέφερε σχετικά:

«Στην KLEEMANN, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας και δράσης. Παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευαισθητοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού μας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας. Σήμερα βάλαμε όλοι μαζί ένα χεράκι για να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση του οικοσυστήματος σε μια περιοχή της Ελλάδας, που το έχει πραγματικά ανάγκη, για να αποκτήσει ξανά ζωή, να πρασινίσει και πάλι, να αναγεννηθεί.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)
Επόμενο άρθροΟ ΑΤΛΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ