Αρχική Αυτοδιοίκηση ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

159
0

Τη σύμβαση για το έργο «Εργασίες συντήρησης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς» , προϋπολογισμού 39.556,00 ευρώ, υπέγραψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος Γεώργιος Ν. Κικίρης.

        «Η βελτίωση των συνθηκών του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, μέσα από την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων, καθώς και θέματα που αφορούν ευρύτερα στον τομέα της εκπαίδευσης είναι προτεραιότητα της Π.Ε. Κιλκίς» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

        Στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπεται η υλοποίηση των εργασιών επισκευής και συντήρησης του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως σε εργασίες συντήρησης στα κτήρια και στους αύλειους χώρους με τη χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών.

        Η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφηκε στο πλαίσιο της από 06/07/2021 Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 179 του Ν. 4555 / 2018 μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς για το εν λόγω έργο.

        Σύμφωνα με το Άρθρο 4 της προγραμματικής σύμβασης, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς είχε αναλάβει και ολοκλήρωσε τη διενέργεια διαδικασιών ανάθεσης και επιλογής αναδόχου, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης έργου και την εκτέλεση του έργου/αντικειμένου της σύμβασης.

        Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση του έργου. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς έχει εκπονήσει τη μελέτη του έργου. –

Προηγούμενο άρθροΗΓΕΤΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ
Επόμενο άρθροΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ : ΤΟ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ