Αρχική Κοινωνικά ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ VOUCHER...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ VOUCHER ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ

178
0

Συμβουλές από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών ΚΔΑΠ και καταγγελία για παράνομες και αθέμιτες συμπεριφορές…

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών ΚΔΑΠ εφιστά την προσοχή των ωφελούμενων μητέρων, καθώς καθημερινά δέχεται καταγγελίες από μητέρες και συναδέλφους ιδιοκτήτες ΚΔΑΠ για παράνομες και αθέμιτες συμπεριφορές ορισμένων ΚΔΑΠ κατά την περίοδο των εγγραφών.

Ως σύλλογος ενημερώνει τους γονείς ότι πρέπει να προσέξουν τα παρακάτω:

• Να αποφεύγουν να εγγράφουν τα παιδιά τους σε ΚΔΑΠ που συνεργάζονται με αθλητικούς συλλόγους  ή άλλους φορείς και να μην ανταλλάσσουν το  voucher με αθλητικές ή άλλου είδους υπηρεσίες. Αυτή η πράξη είναι παράνομη και οι μητέρες θα χάσουν το voucher, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μη γίνονται δεκτά σε κανένα ΚΔΑΠ.

• Από φέτος θα υπάρχει ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο που θα καταγράφει τις πραγματικές παρουσίες των παιδιών. Οι δραστηριότητες των παιδιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά στο χώρο του ΚΔΑΠ. Οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες εκτός ΚΔΑΠ σε χώρους μη αδειοδοτημένους. Και σε αυτή την περίπτωση η μητέρα χάνει το voucher.

• Οι γονείς και οι συνάδελφοι πρέπει να καταγγέλλουν στο σύλλογο ή στις αρμόδιες αρχές όλα τα ΚΔΑΠ που προχωρούν στις παραπάνω παράνομες δραστηριότητες σε αυτό το e mail: infopasik@gmail.com Ο σύλλογος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές θα επιδιώξει την παραδειγματική τιμωρία όσων παρανομούν.

• Επιλέξτε τα ΚΔΑΠ που σέβονται τα παιδιά σας και λειτουργούν με οργανωμένο πρόγραμμα και όχι όσους ανταλλάσσουν το μέλλον τους με δωράκια και παράνομες τακτικές.

• Μη γράφετε τα παιδιά σε ένα ΚΔΑΠ μόνο για να κερδίσετε ένα ποδήλατο ή μια συνδρομή σε αθλητικό σύλλογο. Στερείτε τη θέση από μια μητέρα που έχει ανάγκη το ΚΔΑΠ κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

www.lamiareport.gr/

Προηγούμενο άρθρο“ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ”-ΠΡ.ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
Επόμενο άρθροΠΕΘΑΝΕ 48ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ