Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ; (ΑΠΟΨΕΙΣ)

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ; (ΑΠΟΨΕΙΣ)

159
0

Σαν ενεργός πολίτης και όχι ως δημοσιογράφος, θα προσπαθήσω να αναλύσω κάποια λόγια του Πρωθυπουργού που είπε κατά την ομιλία του και την συνέντευξη που έδωσε στην ΔΕΘ, τις τελευταίες ημέρες..

Επιβεβαίωσε την προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης  της Νέας Δημοκρατίας καθιστώντας αυτήν μια κυβέρνηση ως να ήταν μία Α.Ε. με μάνατζερ το ίδιο και τους Υπουργούς, Υφυπουργούς και βουλευτές, ως υπαλλήλους του. Θαρρείς  και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα προσωπικό του κόμμα με προσωπικό μηχανισμό εξουσίας!

Είπε πως δεν χρησιμοποιεί δεξιόμετρο ή αριστερόμετρο και τον ενδιαφέρει το κόμμα του να μείνει στην εξουσία όσο το δυνατό περισσότερο ( να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, δηλαδή να μείνει ο ίδιος πρωθυπουργός όσο γίνεται παραπάνω με κομμουνιστές, με Σοσιαλιστές και με Κεντρώους κ.λ.π.). Υπογράμμισε ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία εκφράζει όλο το πολιτικό φάσμα από την Δεξιά έως την Κεντροαριστερά! (Όπως βλέπουμε στην Κυβέρνηση έχει από ΚΚΕ – πρώην Γ.Γ ΚΝΕ- έως την Δεξιά(;) (εμείς θα λέγαμε τους διεφθαρμένους δεξιούς, που αλλάζουν κόμματα σαν τα βρακιά τους, φθάνει να γίνουν Υπουργοί και Υφυπουργοί και μελλοντικά να είναι στην λίστα).

Είπε επίσης: «θα προκαλέσω εκλογές όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του λαού!»  Δηλαδή κύριε Μητσοτάκη, είστε έτοιμος να πάρετε πίσω:

 τον κατάπτυστο  εργασιακό νόμο;

Να σχίσετε τις τρεις νέες συνθήκες με τα Σκόπια ή Vardarska Banovina;

Να  μη νομιμοποιήσετε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων όπως απαιτούν 160 προσωπικότητες της Ελλάδος;

Να σταματήσετε τους εκβιασμούς και τις απειλές σε αυτούς που αντιστέκονται, δηλ. στους αντιεκβιαστές;

Θα σταματήσετε  το κυνηγητό των Ορθόδοξων Χριστιανών με το πρόσχημα του εμβολιασμού;

Θα στείλετε όλους τους λαθρομετανάστες πίσω, όπως υποσχεθήκατε προεκλογικά;

ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ ,ΘΑ

Πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ανταγωνίζεστε τον προκάτοχό σας πρωθυπουργό στο, άλλα είπα και άλλα κάνω ή «πρωθυπουργός  είμαι, ότι θέλω κάνω».

Όχι κύριε Μητσοτάκη, ότι και να υποσχεθείτε δεν θα σας πιστέψουμε γιατί μας κοροϊδέψατε και υφαρπάξατε την ψήφο μας. Γιατί είστε αναξιόπιστος, ακόμη και αν πάρετε πίσω όλα τα παραπάνω

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

ΕΚ ΠΟΝΤΟΥ

Προηγούμενο άρθροἘΠΙΣΤΟΛΗ 160 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ
Επόμενο άρθροΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ&ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ