Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...

ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ

190
0

Τις πιο Θερμές Ευχές μου στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Τους εύχομαι να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον της χώρας μας.

Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης, είτε σε άλλες σχολές, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία, χωρίς άγχος, να μην απογοητεύονται και εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους. Να είναι σίγουροι ότι δοκιμασίες και εκπλήξεις θα υπάρξουν ακόμη πολλές. Η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο, δεν κρίνει οριστικά την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Κωνσταντίνος κατσιάνος

Πρόεδρος

Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς
   Σπάρτης 13, 611 00 , Κιλκίς
Τηλ.:23410 22114 , Fax:23410 22164
    e-mail: info@fskilkis.gr
     Web: http://www.fskilkis.gr

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΖΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΆΚΗΣ.
Επόμενο άρθροΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ