Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...

ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

165
0

Ένα δύσκολο εκλογικό αγώνα έδωσε ο Θεόφιλος Τιρεκίδης διεκδικώντας  για πρώτη (!) φορά ένα δημόσιο και κομματικό αξίωμα.  Ένας άνθρωπος που έβαλε μπροστά την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια, την αλήθεια και την πραγματική αγάπη του για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτός λοιπό ο άπειρος πολιτικά σε εκλογικές αναμετρήσεις, τα έβαλε με ένα ολόκληρο μηχανισμό του κόμματος, ενός Υφυπουργού του Γ. Γεωργαντά που η επωδός των απειλών τελείωνε με την εξής φράση: «θα με βρεις μπροστά σου». Ενός ανθρώπου που αποκαλούσε όλους όσοι του έφερναν αντίρρηση «γατάκια».

Έχοντας απέναντί του τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη και επτά Αντιδημάρχους του (! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον). Έχοντας απέναντί του τον Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη και τέσσερις Αντιδημάρχους, έχοντα απέναντι τον κ. Κιλτίδη ο οποίος θεώρηση  ικανότερο πολιτικά, τον Χρ. Σινάνεφη από τον Θεόφιλο Τιρεκίδη, τόσο στην Παιονία όσο και στο Κιλκίς διά του στενού του συνεργάτη κ. Χριστόφορου Πιπερίδη.

Φαντασθείτε τώρα την πολιτική δύναμη που δώσανε ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ στον κ. Θεόιφλο, που ΜΟΝΟΣ του τα έβαλε με όλο το κατεστημένο, με όλους τους μηχανισμούς, με όλες τις υποσχέσεις για διορισμούς, με όλες τις απειλές, απλά και μόνον να τον «γρατζουνίσουν» και να του δώσουν μία ισχυρή πολιτική οντότητα.

Εδώ θα ευχαριστήσει, φανταζόμαστε,  ο κ. Θ. Τιρεκίδης όλους τους παραπάνω που του δώσανε την δυνατότητα για να δείξει, αν και πρωτάρης, πόση μεγάλη πολιτική απήχηση έχει στον Ν. Κιλκίς, παρά την πολεμική που δέχθηκε.

Τέλος φανταστείτε το μίσος και την διχόνοια που έσπειραν όλοι οι προαναφερόμενοι, μηδενός εξαιρουμένου, στην Νέα Δημοκρατία, όπου οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας θα ζητάνε  μόνον  την ψήφο των Γεωργαντικών και του Μηνά.

Λεπτομερή σχόλια, εν καιρώ.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΡΕτζής

Προηγούμενο άρθροΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ & KICK BOXING – Α.Σ ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ Θ.ΤΙΡΕΚΙΔΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ