Αρχική Υγεία ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!

193
0

“Σεβόμενοι, τόσο τις θέσεις των ανεμβολίαστων συναδέλφων όσο φυσικά και τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί σας καλούμε όλους να δείξετε την δέουσα ωριμότητα και τις δύσκολες αυτές στιγμές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε” τονίζει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας την ώρα που ο κλοιός γύρω από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους τους σφίγγει ασφυκτικά. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας: 

“Ως ΔΣ του Σωματείου μας ουδέποτε «χαϊδέψαμε αυτιά» και ποτέ δεν βγήκαμε με τυμπανοκρουσίες για τυχόν συνδικαλιστικές επιτυχίες (που όντως είναι αρκετές τόσο θεσμικές όσο και οικονομικές) και δεν το κάνουμε απλά γιατί πιστεύουμε πως η δημοσιότητα και «τα παχιά λόγια» μόνο κακό κάνουν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά σε κανένα μας. 

Σεβόμενοι, λοιπόν τόσο τις θέσεις των ανεμβολίαστων συναδέλφων όσο φυσικά και τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί σας καλούμε όλους να δείξετε την δέουσα ωριμότητα και τις δύσκολες αυτές στιγμές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος 
Η Γραμματέας
Σάγγα Ανδρονίκη
Μπάτση Μόρφω”

pellanews.gr

Προηγούμενο άρθροΝυχθημερόν στο ποτάμι του Έβρου ο Στρατηγός Χουδελούδης ο οποίος αναμένει το
Επόμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “TROXOI & TIR”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ