Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 2Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ 3-10/9/2021

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 2Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ 3-10/9/2021

191
0

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2021-2022.  

Οι κενές θέσεις των μαθητών /τριών είναι οι ακόλουθες:

Α’ Λυκείου: 23 Αγοριών, 20 Κοριτσιών

Β’ Λυκείου: 18 Αγοριών, 14 Κοριτσιών.

Γ’ Λυκείου: 5 Αγοριών

Ο αριθμός αγοριών – κοριτσιών σε κάθε τάξη είναι ίσος. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του Πειραματικού Λυκείου είναι ίδιο με αυτό των Γενικών Λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες του Νομού Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021-2022 δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς από Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8:00 π.μ. έως και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:00 π.μ. στη σχολική μονάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.  

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και σε ηλεκτρονική μορφή με υπογραφή (σκαναρισμένες ή φωτογραφία) στο email του σχολείου:

mail@2lyk-kilkis.kil.sch.gr

Η αίτηση υπάρχει σε μορφή word στην ιστοσελίδα – blog  του σχολείου:

https://blogs.sch.gr/2lykkilk/

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της Α’ Λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του Πειραματικού Λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:30 π.μ. Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι Διευθυντές των Πειραματικών Σχολείων, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και των εκπαιδευτικών· τη διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών/τριών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης, σε διαφορετική περίπτωση διενεργεί κλήρωση.

Η Διευθύντρια

του Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Δρ. Αικατερίνη Ρώσσιου

Φυσικός – Φιλόλογος -Πληροφορικής

Προηγούμενο άρθροΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
Επόμενο άρθροΑ Ψ Η Φ Ω Ν Τ Α Σ Τ Ο Υ Σ Θ Ε Ο Υ Σ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ