Αρχική Δικαιοσύνη ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

144
0

Βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών

Και το… σίριαλ με τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη συνεχίζεται ακάθεκτο, καθώς, μετά την ποινική δίωξη που τού ασκήθηκε από την εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με τον Covid-19ο κατηγορούμενος παραπέμπεται, πλέον, στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, τότε μπορεί να του επιβληθεί από επίπληξη έως και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος, για το χρονικό διάστημα που θα θα ορίσει το Συμβούλιο. Σε ό,τι αφορά δε το ποινικό σκέλος, το αδίκημα διώκεται ως πλημμέλημα και ο κατηγορούμενος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών.

Ήδη χθες ο πρόεδρος των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαράλαμπος Αναλυτής, είχε ξεκαθαρίσει ότι «το πειθαρχικό τμήμα του ∆ΣΑ, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχει ζητήσει εγγράφως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να αποστείλει, ως οφείλει, κατ’ άρθρο 152 Κώδικα Δικηγόρων, στοιχεία και έγγραφα, που αφορούν σε τυχόν ποινικές διώξεις κατά δικηγόρων, για την κατά νόμο ενέργεια των Πειθαρχικών οργάνων του Συλλόγου».

ADVERTISING

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Αντωνιάδης  φέρεται ως αρνητής του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης ασθενών.

WWW.NEWSBREAK.GR/DIKAIOSYNI

Προηγούμενο άρθρο«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.
Επόμενο άρθροΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ