Αρχική Υγεία Στο Νομό Σερρών ζουν άνθρωποι 

Στο Νομό Σερρών ζουν άνθρωποι 

155
0

 αν δεν το έχει καταλάβει η Πολιτείας.

Από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα, διατηρούμε πρωτιά στους Θανάτους αναλογικά σχετικά με τον COVID. Βρισκόμαστε πάντα, ασυναγώνιστα στην πρώτη τριάδα!!!! Μην προτρέξουν οι διάφοροι «καλοθελητάδες» που εξυπηρετούν συμφέροντα, να το ρίξουν μόνο στο χαμηλό εμβολιασμό (κακώς βέβαια), διότι θα τους υπενθυμίσω ότι και η Θεσσαλονίκη πχ έχει χαμηλό εμβολιασμό αλλά δεν είναι πρώτη στους θανάτους όπως εμείς!! Δημοσιεύθηκαν οι πίνακες με τους νομούς και είμαστε πρώτοι!! Σε θανάτους…   

Το τελευταίο τριήμερο, Σαββατοκύριακο – Δευτέρα είχε πανελλήνια περίπου 130 θανάτους και στο Νοσοκομείο μας είχε δεκαέξι (16)!!! Δεν μετρώ στις οικίες… 

Ερωτώ, θέλει πολύ να καταλάβουμε (ο μεσαίος κοινός νους) ότι υπάρχει άμεσο πρόβλημα στην περίθαλψη, στο σύστημα υγείας του νομού μας!! Εκατοντάδες συζητήσεις, θλίψη, αγανάκτηση, οργή έχουν οι Σερραίοι/ες από αυτήν την κατάσταση.. έχουμε «τρομοκρατηθεί» από την συμπεριφορά των νοσούντων και πως πεθαίνουν…. «Βουίζει» όλη η κοινωνία…και κάτι υπεύθυνοι μας δηλώνουν?? Ότι όλα καλά!!!!  

Εδώ χρειάζεται άμεση επέμβαση από την πολιτεία.  Να επέμβει άμεσα και να σταματήσει αυτό το θλιβερό «σερί θανάτων» που έχουμε.. δεν σηκώνει τόσους θανάτους.. δεν είναι «φυσικό» σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα.. να ενισχύσει με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο άμεσα και να αλλάξει η διοίκηση σε όλες τις βαθμίδες της… δεν καταλαβαίνουν πως φτάνει τόσοι θάνατοι.. και έχουμε μπει στο τέταρτο κύμα της πανδημίας.. και να βάλουμε πλέον την λογική μπροστά για τα εμβόλια και όχι τα θολά ψαρέματα, καιρός είναι πια.    

Γιάντσιος Ιωάννης – Δικηγόρος Σερρών, 6976639687          

 «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» 

Προηγούμενο άρθροΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑΜΝΗΜΕΙΑ ΕΚΕΊΝΗΣ ΤΗΣ ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΠΑΡΑΣΙΤΑ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ