Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ & ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ Κ.Κ....

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ & ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

119
0

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

        Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε, σήμερα,  Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος.

        Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης καλωσόρισε τον Σεβασμιότατο στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τον ενημέρωσε διεξοδικά για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Π.Ε. Κιλκίς, τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Π.Ε Κιλκίς, καθώς και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πολιτιστικής “φυσιογνωμίας” του νομού.

        Ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε στο Σεβασμιότατο καρποφόρα ποιμαντορία και επισήμανε την αναγκαιότητα στενής συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της προκοπής και της ευημερίας των πολιτών και του τόπου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ορθοδοξία.

        Ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε δώρο στον Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου δύο βιβλία – εκδόσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που αφορούν στον αρχαιολογικό θησαυρό της περιοχής, καθώς και σε “σελίδες” κρίσιμων μαχών κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο,  που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση ιστορικών γεγονότων.

        Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος έκανε δώρο στον Αντιπεριφερειάρχη εικόνα της Θεοτόκου, επ’ αφορμή της ονομαστικής εορτής του κ. Βεργίδη χθες 30 Νοεμβρίου 2021, και, αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στον ρόλο της Εκκλησίας, εκδηλώνοντας, παράλληλα έντονο ενδιαφέρον για να ενημερωθεί σε σχέση με τα θέματα που απασχολούν την Π.Ε. Κιλκίς.        Ο Σεβασμιότατος, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη, ανέδειξε, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη και τη στήριξη των κατοίκων της περιοχής, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη θα είναι άριστη και εποικοδομητική προς όφελος των πολιτών αυτού του τόπου.

Προηγούμενο άρθροΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟΝ 21Ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθρο10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ “ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;” ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΚΥΡΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ