Αρχική Υγεία ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗΣ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΔΟΞΥΚΥΚΛΙΝΗ – ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ COVID-19

167
0

Γράφει ο Ιωαννης Κουτσικιδης

Καλησπέρα σας

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσα ένα δικό μου άρθρο, που ρίχνει φως στην έγκαιρη – πρώιμη θεραπεία έναντι του νέου κορωνοϊού, η οποία εφαρμόστηκε επίσημα σε Ινδικές ομοσπονδιακές πολιτείες, από το καλοκαίρι του 2020. Τα αποτελέσματα της «επιθετικής» έγκαιρης θεραπείας που χρησιμοποίησαν οι Ινδοί επιστήμονες είναι γνωστά σε όλους μας. Πολύ μικρό ποσοστό νοσηλειών ασθενών στα νοσοκομεία καθώς και ελάχιστοι θάνατοι σχετιζόμενοι με την Covid-19.

Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση και έχει τίτλο: Θεραπεία και προφύλαξη με ιβερμεκτίνη έναντι του νέου κορωνοϊού. Έχει ήδη βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν καθόλου νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Επίσης μπορείτε να βρείτε το άρθρο σε μορφή PDF, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1CkpmtdM4GMzW4gQ_WBbG3ZgvaB9anKld/view

Μέσα σ’ αυτό εσωκλείονται οι πολύ σημαντικές επισημάνσεις – αποκαλύψεις του τέως διευθυντή παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ειδικών παθήσεων (λοιμωδών) της Θεσσαλονίκης, Δρ. Ιωάννη Καβαλιώτη ο οποίος είναι παιδίατρος-λοιμωξιολόγος. Οι επισημάνσεις του αφορούν την αποσιώπηση και αποφυγή της αποτελεσματικής θεραπείας έναντι της Covid-19, με φθηνά, ασφαλή και ευρέως γνωστά φάρμακα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη δοξυκυκλίνη και την ιβερμεκτίνη, δηλαδή του βασικού φαρμακευτικού σχήματος που χορηγούν οι Ινδοί, καθώς και πολλοί άλλοι για περισσότερο από έναν χρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε το ακριβές σχόλιο του έγκριτου επιστήμονα στο άρθρο ή στις σελίδες 7 και 8 του PDF. 

Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορείτε να δείτε τα περισσότερα παγκοσμίως γνωστά πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας για το σπίτι καθώς και όλους τους τρόπους πρόληψης με βάση την ιβερμεκτίνη. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τον προληπτικό τρόπο χορήγησης ιβερμεκτίνης και στους πλήρως εμβολιασμένους, ο οποίος εφαρμόζεται στην Ινδία, ώστε να προστατευτούν αποτελεσματικότερα από τη νόσο Covid-19. Θα βρείτε πολύ σημαντικές πληροφορίες για το σύνδρομο Long Haul Covid-19 (LHCS), το οποίο ταλαιπωρεί και πάρα πολλούς συμπατριώτες μας, σε Ελλάδα και Κύπρο. Τέλος θα ανακαλύψετε τον μοναδικό και πλέον δοκιμασμένο τρόπο να τελειώσει η πανδημία σε ελάχιστες ημέρες αν όχι σε μερικές εβδομάδες. Αυτός ο τρόπος εφαρμόστηκε αρχικά σε μία Ινδική ομόσπονδη πολιτεία της οποίας ο πρωθυπουργός είναι γιατρός. Έτσι υπερίσχυσε η ιατρική έναντι της πολιτικής και καταπολεμήθηκε αποτελεσματικά η πανδημία, μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Ακόμη πολύ σημαντικές πληροφορίες για την εσκεμμένη αποσιώπηση της πρώιμης – έγκαιρης θεραπείας θα διαβάσετε και σε προηγούμενο άρθρο μου, το οποίο υπάρχει στην παρακάτω διεύθυνση και έχει τίτλο: Η «εκκωφαντική» σιωπή ως προς την ιβερμεκτίνη. Το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό φάρμακο έναντι του νέου κορωνοϊού που ως θεραπεία, αποτρέπει τους 4 από τους 5 θανάτους και ως προφύλαξη μπορεί να «τελειώσει» άμεσα την πανδημία

Επίσης μπορείτε να βρείτε το άρθρο σε μορφή PDF, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1JTyVJpMo3fH2BuVdUdYdvXqRCCuNh4hc/view

Τέλος ολόκληρη η αποκαλυπτική έρευνα που πραγματοποίησα τους τελευταίους μήνες, μπορείτε να τη διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους. Ο τίτλος της έρευνας – μελέτης είναι: Η Ινδία «νίκησε» την πανδημία με συνδυασμό φαρμάκων μηδενικού κόστους. Η ιβερμεκτίνη και η δοξυκυκλίνη ήταν τα όπλα της, όχι τα εμβόλια. 

https://www.diktyoellinismou.gr/wp-content/uploads/2021/10/%CE%97-%CE%99%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CC%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CC%81%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5.pdf
https://drive.google.com/file/d/1pPkAdC72lYtCjYfsEwC5DbKS91IjIPni/view

Πολύ σημαντικό είναι, πως τουλάχιστον 25 ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, δημοσίευσαν τα δύο αποκαλυπτικά άρθρα – έρευνες έως σήμερα. Αυτό αποδεικνύει ότι ακόμη κάποιοι Έλληνες, είναι υπέρμαχοι της αλήθειας και δεν ακολουθούν αποκλειστικά το δρόμο του χρήματος, τον οποίο ακολουθούν φανατικά η πλειοψηφία των πολιτικών, δημοσιογράφων και λοιπών παρατρεχάμενων. 

Άλλωστε οι πληροφορίες που προβάλλονται στα δύο άρθρα είναι σημαντικές για όλους ανεξαιρέτως είτε έχουν κάνει το εμβόλιο είτε όχι. Διότι σύμφωνα με τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις από το Ισραήλ, τη Μ. Βρετανία, την Αυστραλία και την Ινδία, όπου τολμούν ακόμη να αποκαλύψουν την αλήθεια (σε αντίθεση με τη χώρα μας…), όλοι νοσούν, όλοι νοσηλεύονται και όλοι πεθαίνουν, είτε έκαναν το εμβόλιο είτε όχι.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Κουτσικίδης

Προηγούμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: 03/11/2021 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Θ. ΔΡΕΠΑΝΙΔΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ