Αρχική Ελλάδα Π. ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ: «ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ-ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ...

Π. ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ: «ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ-ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.-

110
0

Πάρις Κουρτζίδης: «Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον Γ. Τράγκα και την οικογένεια του»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι ΆνθρωποιΠάρις Κουρτζίδης, σχολιάζοντας πρωτοσέλιδο εφημερίδας και συνεχή δημοσιεύματα ενός blog, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ποτέ μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Πόσω μάλλον σε συνάδελφο σου. Προφανώς δεν θα ιδρώσει ούτε το αυτί, ούτε το κούτελο τους. Δεν θα κοκκινίσουν. Είναι γνωστοί κανίβαλοι – κονδυλοφόροι.

Η κατασκευή ανήθικων “πληρωμένων δημοσιευμάτων” ξεπερνά τα ευφάνταστα μυαλά τους. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους προσφέρεται για fake news. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την τιμή πώλησης ενός ανθρώπου που δίνει μάχη ζωής. Αυτόν που δεν τολμούσαν να τα βάλουν μαζί του όσο ήταν όρθιος και υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τιμούσε την ελληνική δημοσιογραφία.

Ντροπή τους! Θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, κερδίζοντας χρήματα για να γράφουν από την “κοιλιά” τους για την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τράγκα και κατασκευάζοντας κουτσομπολιά για την οικογένεια του. Αίσχος!»

Προηγούμενο άρθροΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΑΒΕ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ