Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ»! ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ

ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ»! ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ

153
0

Κύριε (;)Αρήκο  Πορτοσάλτε, όταν ήξερα ότι είστε στο κανάλι και μιλάτε, αμέσως άλλαζα κανάλι να σας δω και να σας ακούσω! Να βλέπω τις χειρονομίες και τις λοιπές κινήσεις σου και να ακούω τις μονίμως παπαριές που λες για να γελάω. Εσύ όμως ξεπέρασες το γέλιο και το έφθασες στο γελοίο!

Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι  να «σκοτώσεις» του συνταξιούχους από την πείνα; Είναι δυνατόν να απειλείς την ζωή των συνταξιούχων; Δεν σε είπε κανένας πως η απειλή τιμωρείται; Δεν σου είπε κανείς το εκ προ μελέτης έγκλημα τιμωρείται;

Κατά το ίδιο τρόπο θα σου πω και εγώ «εάν μου κόψουν την σύνταξη για να πεθάνω από την πείνα, εσύ θα πεθάνεις…………………..πριν προλάβεις να πεινάσεις» Τόση ανοησία μαζεμένη που την βρήκες; Δεν υπάρχει κανένας φίλος, συνεργάτης, οικείος ή έστω ένας γείτονας να σου πει: «μη προκαλείς και μη παίζεις με την πείνα των ανθρώπων, γιατί θα «πεθάνεις» πριν πεινάσεις;»

Σταμάτα τα πουσ@@– σάλτα γιατί θα σαλτάρει κανένας! Κλείσε εκείνη την πόρτα που βγαίνουν αυτές οι ανοησίες!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΠΣΙΟΠΓΡΑΦΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕΜΠΑΙΓΜΟΣ! ΜΟΛΙΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Επόμενο άρθροΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΘ ΚΑΙ ΠΑΜΑΚ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ