Αρχική Υγεία ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ PFIZER M.YEADON: «50 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ...

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ PFIZER M.YEADON: «50 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

175
0

Πρόσφατη παρέμβαση του M.Yeadon – Τι λέει για τις θρομβώσεις

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για τους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός των παιδιών κρούει ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon. 

https://e32bb5da78dc800c41901db9b2f055f3.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html Όπως τονίζει σε συνέντευξη του τα παιδιά είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό. Μάλιστα -επικαλούμενος τα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ- υποστηρίζει ότι αυτή η πιθανότητα είναι 50 (!) φορές μεγαλύτερη. 

Όσα είπε: 

«Να επαναλάβω, ότι ήμουν μέλος της βιομηχανίας (φαρμάκων) σ’ όλη μου την καριέρα και είμαι γενικώς υπέρ των εμβολίων, αλλά (πρωτίστως) είμαι υπέρ της ασφάλειας και αυτά τα εμβόλια για τον covid-19 δεν είναι ασφαλή!

Αυτό επειδή ο σχεδιασμός που βασίζεται σε γονίδια κάνει το σώμα σας να κατασκευάζει την πρωτεΐνη-ακίδα του ιού και γνωρίζουμε -και το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια- ότι οι πρωτεΐνες-ακίδες των ιών πυροδοτούν θρομβώσεις.

Σχετικά, υπάρχει πολλή βιβλιογραφία. Κανείς δεν μπορεί να ψάξει τη δήλωση που μόλις έκανα.

Και ο dr Wodarg κι εγώ γράψαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) τον Δεκέμβριο επισημαίνοντάς το αυτό.

Περίπου το 75% των παρενεργειών που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες είναι πάρα πολύ υψηλότερες απ’ το συνηθισμένο, σχετίζονται με θρομβοεμβολικά επεισόδια δηλαδή με θρομβώσεις και αιμορραγίες.

Είμαι πατέρας και παππούς. Οι νέοι δεν είναι ευάλωτοι στον covid-19. Αν μολυνθούν απ’ τον ιό, συνήθως δεν έχουν καθόλου συμπτώματα και τον ξεπερνούν πολύ εύκολα. Επομένως, δεν διατρέχουν κίνδυνο. Είναι τρελό λοιπόν να τους εμβολιάζεις με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει απ’ ό,τι ο ιός ο ίδιος!».

www.pronews.gr

Προηγούμενο άρθρο02/09/2021 – 12:38 ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ: «ΌΧΙ» ΛΕΕΙ Ο ΕΜΑ – ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Επόμενο άρθροΦΩΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΔΗΣ: ”ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΩΓΟΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ