Αρχική Αυτοδιοίκηση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

147
0

Ξαναρχίζουν τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς. Για την τρέχουσα περίοδο προτείνεται η σύσταση επτά τμημάτων, τεσσάρων με τηλεκπαίδευση και των υπολοίπων τριών με διά ζώσης παρακολούθηση. 

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Κιλκίς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κιλκίς στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κιλκίς μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1Επεξεργασία Κειμένου- Διαδίκτυο (Ι)50 v
2Αποτελεσματική συνεργασία στον χώρο εργασίας25 V
3Βασικά Αγγλικά Ι50V 
4Ισπανικά  για τον τουρισμό (Ι-ΙΙ)25V 
5Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα -e επιχειρείν25v 
6Δημιουργία Ιστοσελίδας50v 
7Σύνταξη εγγράφων φορμών50 v

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 

Τηλ. : 23413 52 187, 52 212,

Ταχ. Διεύθυνση: Γ. ΚΑΠΕΤΑ 17, 61 100 ΚΙΛΚΙΣ

e-mail: kosmidou@dhmoskilkis.gr      

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Η παρακολούθηση των διά ζώσης τμημάτων, εφόσον ευοδωθεί η προσπάθεια συγκρότησής τους, θα γίνει στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς με όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας έναντι της Covid – 19.

Προηγούμενο άρθροΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΑ, ΟΙ ΔΟΪΡΑΝΕΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Επόμενο άρθροΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ