Αρχική Περιβάλλον - Πολιτισμός ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

149
0

Ενόψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών ο Δήμος Κιλκίς προτίθεται να εγκαταστήσει ψυχαγωγική εγκατάσταση (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής και συγκρουόμενα μικρού τύπου)  στην πλατεία Ειρήνης για τη χρονική περίοδο 23 Δεκεμβρίου με 1η Ιανουαρίου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση έως την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί αυτόν της διατιθέμενης άδειας, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση στις 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΤΟΑ.

Ο κληρωθείς θα καταβάλει εν συνεχεία τα τέλη που του αναλογούν στο ταμείο του Δήμου προκειμένου να εκδοθεί η άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τους όρους εγκατάστασης και το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου παρέχονται στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης τηλ. επικοινωνίας 23413 52236, 23413 52235 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr).

Προηγούμενο άρθρο1 ΘΕΣΗ Τ.Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΓΑΣΚ ΣΤΙΒΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ