Αρχική Αθλητικά ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥ BEACH HANDBALL Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥ BEACH HANDBALL Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ

171
0

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

-Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής. Στον κ. Βιολιτζή ανατέθηκε από το Δ.Σ. να εισηγηθεί μετά από διαβούλευση τα μέλη που θα απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή.

-Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Αντώνη Βουκλαρή από μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που καθιστούν αδύνατη την ενασχόλησή του με την καθημερινότητα της Ομοσπονδίας.
Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά τον Αντώνη Βουκλαρή για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την μεγάλη του στήριξη στο άθλημα, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής, ιατρικού υποστηρικτή των Εθνικών μας ομάδων.

-Τη θέση του Αντώνη Βουκλαρή στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο Γιάννης Αμπατζίδης που εκλέχθηκε 1ος Αναπληρωματικός στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.

-Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης στη θέση του Κώστα Βιολιτζή ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καραμπίνας και νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Χορηγιών και Μάρκετινγκ στη θέση του Αντώνη Βουκλαρή ορίστηκε ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Φραγκίσκος Ζαλώνης.

Προηγούμενο άρθροΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ – ΤΣΑΒΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Επόμενο άρθρο«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ