Αρχική Περιβάλλον - Πολιτισμός ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΣΕ ΙΣΩΜΑ, ΤΕΡΠΥΛΛΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ,ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΚΑΙ ΒΑΘΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΣΕ ΙΣΩΜΑ, ΤΕΡΠΥΛΛΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ,ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΚΑΙ ΒΑΘΗ

181
0

Οι απίθανες περιπέτειες του Καραγκιόζη μπαίνουν σε κίνηση για να προσφέρουν γέλιο και δυνατές συγκινήσεις στα μικρά αλλά και στα πιο μεγάλα παιδιά!

Ο Δήμος Κιλκίς έχει προγραμματίσει πέντε παραστάσεις θεάτρου σκιών με τον Καραγκιόζη σε ρόλο Τρομερού Πειρατή αλλά και σε ρόλο γιατρού σε ισάριθμους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών μέσα στο Σεπτέμβριο.

‘’Ο Καραγκιόζης και ο Τρομερός Πειρατής’’ ανεβαίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Ίσωμα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Επτάλοφο και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Βάθη.

Μια μικρή ιδέα από την παράσταση ‘’Ο Καραγκιόζης και ο τρομερός πειρατής’’

Το Σαράι βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση. Ο Τρομερός πειρατής απειλεί να αρπάξει την κόρη του πασά μαζί με όλο του το θησαυρό. Ο πασάς ψάχνει να βρει κάποιον σωματοφύλακα για να προστατέψει την κόρη του. Ο λαϊκός μας ήρωας μπλέκεται από τον Χατζηαβάτη στην ιστορία αυτή και καταλήγει “Bodyguard” της Φατμέ! Προσπαθώντας να την προστατέψει από κάθε επίθεση του Πειρατή, θα την σώσει και θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα από τον πασά.

Ο Καραγκιόζης γιατρός

Η παράσταση ‘’Ο Καραγκιόζης γιατρός’’ θα δοθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στην Τέρπυλλο και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία. Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό έργο όπου ο γλυκύτατος καμπούρης θέλοντας να κάνει πλάκα με τον φίλο του τον Χατζηαβάτη και να γελάσουν με έναν αξιωματικό από το Σαράι που είναι κατά φαντασίαν ασθενής καταλήγει να γίνεται ο γιατρός της γειτονιάς με όλους τους ήρωες του θεάτρου σκιών να σπεύδουν απεγνωσμένα στο ιατρείο του (παράγκα) αναζητώντας μια θεραπεία όπου εκεί τους υποδέχεται ο νοσοκόμος πιτσικόκος. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Όλες οι παραστάσεις θα παιχτούν από το Θέατρο Σκιών ‘’Τεχνόκοσμος’’ στις 20:00.  

Προηγούμενο άρθροΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΓΡΑΜΜΟΣ – ΒΙΤΣΙ : ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ