Αρχική Υγεία ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η...

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

151
0

Όταν με ανύπαρκτο σχεδιασμό και δουλειές του… ποδαριού, προσπαθεί το Κράτος να μας δείξει πόσο οργανωμένο είναι, είναι βέβαιο ότι θα πέσει το ίδιο στην παγίδα που έχει στήσει. Ήδη η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο, εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, με άκυρες επιστρατεύσεις!

Η περιβόητη λίστα του ΕΟΠΥΥ που χρησιμοποιήθηκε για την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών, προκειμένου να βοηθήσουν με τις υπηρεσίες του το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποδεικνύεται μία τεράστια αποτυχία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι λίγοι οι γιατροί που έλαβαν ειδοποίηση για να παρουσιαστούν στα νοσοκομεία για υπηρεσία, ενώ είναι ανεμβολίαστοι. Φυσικά, στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι τα φύλλα πορείας τους, είναι άκυρα!

Όπως έγινε γνωστό, από τους 12 ιδιώτες γιατρούς που επιστρατεύθηκαν για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, οι 2 είχαν ήδη ενσωματωθεί σε Δημόσια νοσοκομεία, ενώ μία γιατρός βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

Παρόμοια η εικόνα και στον Άγιο Παύλο, όπου 2 φύλλα πορείας από τα 7 που εστάλησαν, ακυρώθηκαν. Ο ένας γιατρός που επιστρατεύτηκε είναι Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Στρατιωτικό νοσοκομείο 424, ενώ ο άλλος είναι… ανεμβολίαστος.

Να κλάψει ή να γελάσει κανείς, με τις αλλεπάλληλες… επιτυχίες αυτής της Κυβέρνησης; Με αφορμή λοιπόν, τέτοια περιστατικά, δεν είναι τυχαίο που κυκλοφορούν φωτογραφίες, όπως η επόμενη:

www.makeleio.gr/

Προηγούμενο άρθροΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!!! ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Λ@ΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID – ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ OI “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ” ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ
Επόμενο άρθροΥΠΟΘΕΣΗ RITTENHOUSE: Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ