Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

151
0

Mε νέα γραφεία, έδρες διδασκαλίας, πίνακες μαρκαδόρου, θρανία Γυμνασίου & Λυκείου, καθίσματα Γυμνασίου & Λυκείου πτυσσόμενα και μη, καθίσματα εκπαιδευτικών, ανταλλακτικά πινακίδια θρανίων και καθισμάτων, DVD, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κ.ά. θα συνδράμει η ΚΤΥΠ   13 σχολεία της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. 

Ο νέος εξοπλισμός παραχωρήθηκε άμεσα στα σχολεία  μετά από παρέμβαση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιου για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Γεώργιου Γεωργαντά καθώς τα αιτήματα χρόνιζαν στα συρτάρια της ΚΤΥΠ.

Η περαιτέρω ενίσχυση των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Κιλκίς με την κάλυψη υλικοτεχνικών και εξοπλιστικών αναγκών, πραγματοποιείται από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών το οποίο συμβουλεύεται και συνεργάζεται με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τα παρακάτω 13 σχολεία Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια  ενισχύθηκαν μέχρι σήμερα σε όλη την Π.Ε. Κιλκίς.  

Η ΚΤΥΠ ΑΕ δημιουργήθηκε το Νοέμβριο 2013 είναι το προϊόν της συγχώνευσης τριών δημόσιων κατασκευαστικών εταιρειών: της ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό νοσοκομείων], της ΟΣΚ ΑΕ με τις διευρυμένες της αρμοδιότητες [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό σχολείων καθώς και με την αρμοδιότητα για την υλοποίηση των εν εξελίξει έργων της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου ΚΕΔ ΑΕ] και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό δικαστηρίων και σωφρονιστικών καταστημάτων]. Κύριες πηγές χρηματοδότησής της είναι o τακτικός κρατικός προϋπολογισμός και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ χάρη στο αντικείμενο και την ποιότητα των έργων, συχνή είναι η δανειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων καθώς και η επιλεξιμότητα για επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά κονδύλια.

 Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

                           Π.Ε. Κιλκίς

                Δρ. Θ. Χριστοφορίδης

         Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ    

Δεν γνωρίζω για ποιόν λόγο βρέθηκε αυτή η φωτογραφία μαζί με τις άλλες!  Εκτός κι αν είναι βίτσιο του Υφυπουργού να βρίσκεται η φωτό του παντού! (kilkiswebtv)

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΣΑΤΟ
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ