Αρχική VIDEO ΜΟΝΟΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

ΜΟΝΟΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΕΝΥΠΌΓΡΑΦΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑ ΜΕΛΟΣ. (ΒΙΝΤΕΟ 5

161
0

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Μηνά: Οι παρακάτω υποψήφιοι για μέλη της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς  ξέρουν ότι σε «στηρίζουν» ή έγραψες τα ονόματά τους χωρίς να έχετε πάρει την υπογραφή τους

1.- Αιδαρίνη Γαρυφαλιά Την ρώτησες; Άκου το βίντεο!

2.- Συνάνεφης Χρήστος ο οποίος μάλιστα σε τρία διαφορετικά σημεία και ημέρες στο Πολύκαστρο παρουσία πέντε και έξη μελών της Ν.Δ. ορκίστηκε πίστη και στήριξη στον Θεόφιλο Τιρεκόιδη!

3.- Ελευθεριάδης Γεώργιος! Αν και έκανε αναδημοσίευση, είσαι σίγουρος ότι σε στηρίζει; Ας κάνει δημόσια δήλωση αν σε στηρίζει!

4.-Μιχαηλίδης Ιωάννης, που εδώ και τρεις μήνες έδωσαν τα χέρια με τον Θεόφιλο Τιρεκίδη!

5.- Νίτσας Νικόλαος, που και αυτός έδωσε υπόσχεση πως θα αλληλοστηριχθούν.

7.- Ποίοι από τους νέους σε στηρίζουν εγγράφως;

Επιπροσθέτως Μηνά σε ενημερώνω πως και άλλοι νέοι άνθρωποι που ήρθα τελευταία στην ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς για λόγους  που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω και επειδή δεν θέλω να έρθουν σε προστριβές και καυγάδες μαζί σου, λένε πως σε στηρίζουν, ενώ είναι υπέρ της Νέας Αρχής με νέους ανθρώπους και όχι με την «αναπαλαίωση» της μέχρι τώρα διοίκησης

Λίγο πιο σοβαρά και μη κατεβάζεις την εκλογική αναμέτρηση στο   δικό σου επίπεδο, για το οποίο όλοι ρίχνουν πέτρα πίσω τους.  Ζημιώνεις την Ν.Δ. και ρίχνει το επίπεδο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης όπως συνηθίζεις να κάνεις πάντοτε.

Και κάτι τελευταίο. Κρατάω με δόντια και χέρια τους ανθρώπους που θέλουν να που κάποιες αλήθειες γιά την εν γένει πολιτική σου  συμπεριφορά γιά χάρη της ενότητας του κόμματος.

Τα παρακάτω είναι από το μήνυμα του ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ για Πρόεδρο τον ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για να κρατήσουμε ψηλά την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ όπως όλα αυτά τα χρόνια πράξαμε όλοι μαζί. Επιτυγχάνοντας να συμπεριληφθεί η Οργάνωσή μας, στις κορυφαίες νομαρχιακές πανελληνίως, όπως η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος έχει πολλάκις γνωστοποιήσει.

Όλοι μαζί για να πάμε ακόμη πιο ψηλά την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΝΔ. 

Υπογράφουν οι 13 από τους 14 υποψήφιους για τη ΔΕΕΠ:

ΑΪΔΑΡΙΝΗ  ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΡΙΒΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΤΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΤΣΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ!
Επόμενο άρθροΜΗΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ