Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

144
0

Καλωσορίζουμε τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία και με ανανεωμένες προσδοκίες για την εκπαιδευτική αποστολή του δημόσιου σχολείου. Σε ανοιχτά σχολεία, σε κυψέλες μετάδοσης της γνώσης, όπου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους θα βάλουν δύναμη ψυχής για να ανακαλύψουν μαζί νέα μονοπάτια και ενδιαφέροντες προσανατολισμούς στην εκπαίδευση.

Η ανατολή του νέου σχολικού έτους βρίσκει φέτος πολύπλευρα ενισχυμένη τη δημόσια εκπαίδευση στον τόπο μας με τη λειτουργία του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, με μεταρρυθμιστικές δομές οι οποίες θα υπηρετήσουν την καινοτομία, την παιδαγωγική έρευνα και την εξωστρέφεια του σχολείου σε περιβάλλον δημιουργικής συνεργασίας.

Διαρκής προσπάθεια όλων μας είναι η επαναφορά στη σχολική κανονικότητα, σε συνθήκες ασφάλειας, προστασίας της δημόσιας υγείας και αυτονόητη  πράξη μας η στήριξη των σχολείων με κάθε δυνατό τρόπο. Επιθυμία όλων μας είναι οι σχολικές αίθουσες να σφύζουν από ζωντάνια, από θετική ενέργεια.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι παραγωγική, πλούσια σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ανυψώνουν  την παιδεία.

Καλή Χρόνια με υγεία, δύναμη και πρόοδο στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που είναι πάντα αρωγοί και ένθερμοι συμπαραστάτες του εκπαιδευτικού έργου. 

Προηγούμενο άρθροΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΘ 11/09/2021 – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ