Αρχική VIDEO ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗ;...

ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

164
0

Βλέπετε είναι δύσκολο για τον Μηνά να τηρήσει το λόγο του έστω και για πρώτη φορά. Την Παρασκευή στην φιέστα που έκαναν μαζί με τον Γ. Γεωργαντά στο Εργατικό Κέντρο, δήθεν για την νίκη του Γ. Γεωργαντά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς, ο Μηνάς στην σύντομη ομιλία του είπε και τα εξής: «Εκείνο που δεν θα ανεχτούμε είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά οποιουδήποτε μέλους, μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!».

Και πριν περάσουν τρεις ημέρες από τότε που το είπε, είπε ψέματα για την συνάντηση που είχε μαζί με τον κ. Θεόφιλο Τιρεκίδη στα γραφεία του κόμματος! Διότι πράγματι κλήθηκε ο κ. Τιρεκίδης από τον Μηνά στα γραφεία του κόμματος, για έναν και μοναδικό λόγο, για να τον ζητήσει συγγνώμη για το χαστούκι που έριξε στον Τιρεκίδη και για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κατά του προσώπου του Θεόφιλου. Ο κ. Τιρεκίδης φυσικά δέχθηκε την συγγνώμη του  και υποσχέθηκε πως είναι και θα παραμείνει στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας και πως όταν κληθεί από την Ρηγίλλης ή την Πειραιώς (όπου τα Κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.)  θα υπηρετήσει το κόμμα όπου κι αν του ζητηθεί και θα είναι μέσα στα πλαίσια  της αξιοσύνης του. (Δική μας ερμηνεία και διατύπωση)

Τώρα Μηνά με ποιόν τρόπο θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου για την δική σου ανάρμοστη συμπεριφορά λέγοντας πως συζητήσατε θέματα που αφορούσαν την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς;  Μήπως για εσένα δεν ισχύουν οι καν΄’ονες που ισχύουν για τα άλλα μέλη;

Πότε επί τέλους  θα μάθεις να λειτουργείς προς το συμφέρον του κόμματος και όχι του δικού σου υμφέροντος και του Γ. Γεωργαντά; Περιμένουμε ή διάψευση ή αυτοτιμωρία σου!

Προηγούμενο άρθροEΣΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ! ΈΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ CANCEL CULTURE
Επόμενο άρθροΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 38% ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ COVID ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ