Αρχική Πολιτική ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΚΑΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΟΙ...

ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΚΑΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ – ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΛΑ- ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

132
0

Δεν έχουν έλεος οι κινήσεις της κυβέρνησης που κάνει ότι μπορεί για να αποβάλλουμε το εθνικό στοιχείο από τη ζωή μας. Οι παρελάσεις ματαιώνονται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Με πρόσχημα τον κορωνοϊό, τα εθνοκαθήκια ματαιώνουν τις παρελάσεις που τιμούν τους ανθρώπους που έδωσαν τις ζωές τους για τη χώρα μας.

Η πιο πρόσφατη ματαίωση παρέλασης ανακοινώθηκε στη Θεσσαλία, όπου ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, να ματαιωθούν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στη Βόρεια Ελλάδα είναι οι περισσότερες πόλεις που δεν θα γίνουν παρελάσεις. Η αρχή έγινε από την Πέλλα, την Ημαθία και την Πιερία όπου ακυρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, λόγω του επιδημιολογικού φορτίου.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι ακυρώνονται σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ήτοι στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου) οι παρελάσεις μαθητών, πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων «λόγω της αύξησης κρουσμάτων Covid-19».

Παρέλαση δεν θα γίνει ούτε αύριο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί το πρόσχημα είναι το εθνικό πένθος λόγω της κηδείας της Φώφης Γεννηματά.

Προηγούμενο άρθροΟΙ Γ@ΦΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Επόμενο άρθροΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ