Αρχική Πολυβολείο ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ “ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ “ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ”

145
0

Μεγάλος ντόρος έγινε για τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος αναπαρήγαγε τα ονόματα ανήλικων Μουσουλμάνων ενός Νηπιαγωγείου της Αθήνας, τα οποία ονόματα είχε αναρτήσει το ίδιο Υπουργείου Παιδείας (!) στα κάγκελα έξω από το Νηπιαγωγείο, κάτι για το οποίο έπρεπε να εισπράξει την σφοδρή κριτική η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και όχι ο Κ. Μπογδάνος. Όλοι παραδέχονται ότι ήταν λάθος η δημοσιοποίηση των ονομάτων από το Υπουργείο και η αναπαραγωγή από τον Βουλευτή. Αλλά αντί να στραφούν κατά της Υπουργού, με την άδεια της οποίας αναρτήθηκε ο κατάλογος των ονομάτων των Μουσουλμανόπαιδων, στράφηκαν κατά του Βουλευτή.  Αυτό θυμίζει την λαϊκή ρήση που λέει: «Δεν μπορεί να χτυπήσει τον γάϊδαρο και χτυπάει το σαμάρι».

Επίσης ο κ. Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αντίθεσή του για την αναπαραγωγή του δημοσιευμένου πίνακα και όχι την δημοσίευση του πίνακα από το Υπουργείο Παιδείας στα κάγκελα(!)

Μετά από όλα τα παραπάνω διαπιστώνουμε την υποκρισία που χαρακτηρίζει τους οπαδούς της πολιτικής ορθότητας για όσα συνέβησαν  την περασμένη εβδομάδα με τον βουλευτή της Ν.Δ. κύριο Κ. Μπογδάνο.

Είναι εκπληκτικό πως αυτοί (ΣΥΡΙΖΑ) που εγκαινίασαν τον  θεσμό των «προληπτικών ελέγχων» με βάση ιδιωτικές συνομιλίες  στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκειμένου να προστατεύσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, έγιναν ξαφνικά υπερασπιστές των ατομικών δικαιωμάτων. Σήμερα επίσης μαθαίνουμε (από τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι ευθύνη των προσωπικών δεδομένων δεν έχει αυτός που τα μαζεύει, τα επεξεργάζεται ή τα διαχειρίζεται αλλά αυτός που τα βλέπει τυχαία στο δρόμο και τα αποθανατίζει!

Όμως  το ζητούμενο εδώ δεν είναι η υποκρισία, χαρακτηριστικό που άνετα μπορεί να προσδώσει κανείς σε όλο το «Δημοκρατικό Τόξο(;)» αλλά ο σκοπός του δεν είναι άλλος από την τρομοκράτηση οποιουδήποτε τολμά να θίξει  το ταμπού της «ενσωμάτωσης» των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρέθηκαν στην χώρα μας.

Γιατί ένας βουλευτής που θα τολμήσει να σχολιάσει ένα τέτοιο θέμα που θα ενοχλεί έστω μία μικρή μερίδα των ψηφοφόρων της περιφέρειάς του, αντί να θεωρηθεί Πατριώτης θα χαρακτηριστεί ως λεπρός. Έτσι ποιά ελπίδα θα έχει ένας απλός πολίτης ότι θα καταφέρει να αναδείξει τέτοιου είδους προβλήματα;

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Προηγούμενο άρθροΓ. ΣΕΦΕΡΗΣ: Ο (ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ) ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ… 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ