Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ

143
0

Κατά την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο, ο κ. Κιλτίδης δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για την σθεναρή αντίσταση του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ζήτημα της παραχώρησης των κοινόχρηστών εκτάσεων για φωτοβολταικά πάρκα.

Επίσης επεσήμανε ότι η μείωση των δημοτικών τελών είναι ενέργεια ιδιαιτέρως θετική για την χρονική συγκυρία, όπως και το επιτυχημένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού μεσούσης της πανδημίας. Έθεσε τα ζητήματα της ύδρευσης του Δήμου ως ύψιστη προτεραιότητα, όπως και τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Με την ιδιότητα του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,ο κ.Κιλτίδης πρότεινε στον Δήμαρχο την ανάγκη συνεργασίας σε πιλοτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την αναγέννηση της Υπαίθρου.Ο δήμος Κιλκίς είναι ο αντιπροσωπευτικότερος στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω των πολλών χωριών και οικισμών του. Ως πρώτο εγχείρημα είναι αυτό των «έξυπνων χωριών», που ήδη έχει προϋπάρξει μια πρώτη συνεργασία, για την υποβολή του σχετικού προγράμματος  προς υλοποίηση.

Εκτίμηση του κ. Κιλτίδη είναι, ότι ο Δήμος προχωρά με θετικά βήματα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση και την πανδημία.

Δηλώνει δε ότι: « έχοντας ως οδηγό πάντοτε την παρακαταθήκη των αρχών και των αξιών που με εμπνέουν και με οδηγούν, μόνο θετική συνεισφορά επιθυμώ να έχω με αξιοπρέπεια και δεοντολογία. Αυτό έπραξα προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες, έχοντας ένα εκλογικό πλαίσιο νόμου απλής αναλογικής. Σήμερα δηλώνω, ότι ο Δήμος έχει δημοτική αρχή ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και οφείλουμε να ενώσουμε δυνάμεις για υποδομές και υπηρέτηση των πολιτών. Δεν χωρούν ούτε ματαιότητες, ούτε σκοπιμότητες .» 

 Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 

Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός                                     

της Νέας Δημοκρατίας

Ταχ.Δ/νση      : 21ης Ιουνίου 66

Ταχ. Κώδικας : 61100 Κιλκίς

Τηλ. & Fax    : 23410 29900, Fax 29909

email : contact@kiltidis.gr

            press@kiltidis.gr    

Από το Πολιτικό Γραφείο

Προηγούμενο άρθροΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ. “200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. 1821 – 2021” 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΤΖΑΜΠΑ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ