Αρχική VIDEO ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

180
0

Πριν από 27 μήνες οι Κιλκισιώτες ψήφιζαν τον κ. Γ. Γεωργαντά για να τους εκπροσωπήσει στο Κοινοβούλιο.  Στην πορεία αποδείχθηκε ένας καλός υπηρέτης του κόμματος αλλά μόνον σε ότι αφορά τις εντός Κοινοβουλίου δημόσιες σχέσεις αλλά τίποτε για τον Νομό που τον εξέλεξε

Για το Κιλκίς, όπως λένε και οι πολύ κολλητοί του φίλοι, «έβαλε σε πρόγραμμα πολλά έργα στο Ν. Κιλκίς! Εμείς εδώ όμως βλέπουμε μόνον προγράμματα που παραμένουν στα χαρτιά σαν υποσχέσεις ,τα τελευταία εννέα χρόνια και κανένα σπουδαίο έργο. Το μόνο που τον απασχολεί τους τελευταίους 27 μήνες, είναι μόνον η επανεκλογή του και η εκλογή του Μηνά Παπαδόπουλου που είναι πρόεδρος των προσωπικών πολιτικών συμφερόντων του Υφυπουργού Ψηφιακής διχόνοιας Ν. Κιλκίς. (Δείτε διάλυση των δύο ΔΗΜΤΟ, ανυπαρξία της ΟΝΕΔ, προσωπικά δεδομένα, υβριστικά σχόλια για όλη την πολιτική ιεραρχία της Ν.Δ. 25/6/20 κ.λ.π.)

Τις τελευταίες ημέρες, από τα πιεστικά και όχι τόσο «φιλικά» τηλεφωνήματα, οι ψηφοφόροι και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, έχουν ξεσηκωθεί βλέποντας τον Υφυπουργό να κρατάει την φυτίλι της πυρπόλησης της Ν.Δ. με σκοπό ή θα πρέπει να κερδίσει ο Μηνάς Παπαδόπουλος στις εσωκομματικές εκλογές ή να διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, στείλτε κάποιον έμπιστό σας στο Ν. Κιλκίς και ας κάνει μία έρευνα ώστε να σταματήσει η διάλυση του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά γίνονται επειδή στην Παιονία, οι μέχρι σήμερα προτιμήσεις των Παιόνων φθάνει στο 90% στο πρόσωπο του Θεόφιλου Τιρεκίδη και ο Υφυπουργός Ψηφιακής διχόνοιας Ν. Κιλκίς, κινείται με τέτοιον τρόπο που μετά τις εκλογές ή θα κάνουμε νέα αρχή όπως λέει και ο πρόεδρός μας κ. Μητσοτάκης ή θα πέσουμε στα δόντια του παραγοντισμού, παλαιοκομματισμού και της λαμογιάς, με την πλήρη διάσπαση και διαίρεση της Νέας Δημοκρατίας σε Νεοδημοκράτες και σε οπισθοδρομική κομπανία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διχόνοιας

Σας γνωστοποιώ επίσης, ότι στην περιοχή Παιονίας, άρχισαν ήδη να πέφτουν μπουνίδια  μεταξύ Μητσοτακηκών και παλαιοκομματικών που υποστηρίζονται από τον Υφυπουργό ψηφιακής διχόνοιας.

Ευτυχώς που η κυριαρχία των υποψηφίων για την ΝΕΑ ΑΡΧΗ είναι πολύ μεγάλη που εκτός από την νοθεία, τον εκβιασμό, τις απειλές, τις υποσχέσεις διορισμών, τις υποσχέσεις εύρεσης εργασίας, τις υποσχέσεις οικονομικών ανταλλαγμάτων για σωματεία και συλλόγους, ακόμη ……………………..είναι πολύ μεγάλη η γκάμα βάση της οποίας επιδιώκεται η διάλυση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
Επόμενο άρθροΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ