Αρχική Πολιτική ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ

11
0

Κοινή δήλωση των κ.κ. Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

«Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!»

Σαράντα μέρες μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είχε λήξει το θέμα της παράτασης του προγράμματος του ΟΑΕΔ (νυν Δ.ΥΠ.Α), μέσω του οποίου εργάζονται 4000 συμβασιούχοι στην Υγεία, δυστυχώς οι συμβάσεις των εν λόγω εργαζόμενων βρίσκονται «στον αέρα». Οι συμβάσεις έχουν ήδη αρχίσει να λήγουν και η πολυαναμενόμενη υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, δεν έχει μπει ακόμα.

Κωλυσιεργία; Ανικανότητα; Τακτικισμός με φόντο τις εκλογές; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η κυβέρνηση εμπαίζει ανθρώπους που το σύστημα υγείας τους έχει ανάγκη και έχουν «βάλει πλάτη» επί σειρά ετών και μάλιστα μέσα στην κρίση της πανδημίας. 

Οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα, ώστε να μη μείνει κανείς εργαζόμενος απροστάτευτος ούτε μία μέρα μετά τη λήξη της σύμβασής του και μέχρι την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης.

Προηγούμενο άρθροΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΤΟΠΙΝΓ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ