Αρχική Μεταναστευτικό ΙΡΑΝ: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ...

ΙΡΑΝ: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

141
0

Π.ΜΜΕ CHRISTINE DOUGLASS-WILLIAMS24 ΣΧΟΛΙΑ

Μοιχεία και ομοφυλοφιλία σημαίνει εγγυημένος θάνατος για αυτό το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Σαρία. «Αν και η γυναίκα ζήτησε επιείκεια, ο πατέρας της δεν αποδέχτηκε την απιστία του γαμπρού του και ζήτησε να σκοτωθούν αυτός και ο εραστής του».

Ωστόσο, η Δύση έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της στη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες, παρά το γεγονός ότι μεταξύ των μεταναστών θα είναι και αυστηροί οπαδοί της Σαρία, όπως αυτός ο πατέρας. Η προσκόλληση στο κυρίαρχο Ισλάμ (τη Σαρία) είναι ασυμβίβαστη με τους νομικούς κώδικες των δυτικών χωρών.

Στο Ιράν, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 480 εκτελέσεις μεταξύ 2020 και 2021, και οι αριθμοί πιθανότατα θα αυξηθούν υπό τον νέο πρόεδρο του Ιράν, Ebrahim Raisi, γνωστό και ως τον χασάπη της Τεχεράνης.

Περισσότερα για αυτή την ιστορία . «27χρονος παντρεμένος Ιρανός, ο άντρας του εραστής καταδικάστηκε σε θάνατο για μοιχεία», από τη Natalia Ningthoujam, Latin Times , 8 Νοεμβρίου 2021:

Η μοιχεία θα κοστίσει τη ζωή ενός παντρεμένου Ιρανού και του αρσενικού εραστή του, καθώς έχουν καταδικαστεί σε θάνατο από το ανώτατο δικαστήριο του Ιράν στην Τεχεράνη.

Νωρίτερα φέτος, η σύζυγος του άνδρα είχε παρουσιάσει στους αστυνομικούς αποδείξεις βίντεο για την απιστία του συζύγου της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο παντρεμένος άνδρας, ηλικίας 27 ετών, και η 33χρονη ερωμένη του αναμένεται να απαγχονιστούν, παρόλο που η σύζυγος του άνδρα παρακάλεσε τα δικαστήρια να δείξουν έλεος, ανέφερε η The Sun.

Εάν η οικογένεια ενός θύματος συγχωρήσει όσους έχουν κατηγορηθεί για έγκλημα, μπορεί να τους επιβληθεί ποινή φυλάκισης ή να τους δοθεί χάρη, σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο της Σαρία. Είναι το νομικό σύστημα του Ισλάμ και προήλθε από το κεντρικό θρησκευτικό κείμενο της θρησκείας που ονομάζεται Κοράνι, και τα φετβά, τα οποία είναι οι αποφάσεις των Ισλαμικών μελετητών.

Παρόλο που η γυναίκα ζήτησε επιείκεια, ο πατέρας της δεν δέχτηκε την απιστία του γαμπρού του και ζήτησε να σκοτωθούν αυτός και ο εραστής του.

Το 2020, το Ιράν πραγματοποίησε 246 εκτελέσεις, αλλά μόνο μία δημόσια, σύμφωνα με την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Διεθνούς Αμνηστίας. Δεν υπήρξε ανάλυση του αριθμού των εκτελέσεων που πραγματοποιήθηκαν για μοιχεία. Η μοιχεία τιμωρείται γενικά με λιθοβολισμό σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, αλλά το 2013 η Τεχεράνη άλλαξε το νόμο που επέτρεπε στους δικαστές να επιλέξουν πώς θα εκτελέσουν τον κατηγορούμενο.

Σαρία, μια αραβική λέξη, αρχικά σήμαινε μονοπάτι ή δρόμος και αναφέρεται στον αποκαλυπτόμενο νόμο του Θεού και ενημερώνει όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής ενός μουσουλμάνου. Το Mu’amalat, που σημαίνει κοινωνικές σχέσεις και ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, και το ibadat που σημαίνει πράξεις ή τελετουργίες λατρείας είναι οι δύο κλάδοι της Σαρία. Υπάρχουν και μικρότεροι κλάδοι που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γάμο, προσευχές, νηστεία και οικονομικά.

ΠΗΓΗ:www.jihadwatch.org

Προηγούμενο άρθροΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΕΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΕΞΙ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
Επόμενο άρθροΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΩΤΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ