Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΙΕΡΕΣ «ΑΓΕΛΑΔΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΠΡΟΒΑΤΑ»

ΙΕΡΕΣ «ΑΓΕΛΑΔΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΠΡΟΒΑΤΑ»

152
0

Ένα Τάγμα Εφόδου της Αριστεράς με ρόπαλα και κράνη προελαύνει προς ένα σχολείο, ο λόγος;

Δυο ημέρες πριν, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου δεν δέχτηκαν να πάρουν φυλλάδια με το ζόρι.

Σε έναν λογικό κόσμο, δεν θα χρειαζόταν το, ΓΙΑΤΙ, προελαύνουν ροπαλοφόροι προς ένα σχολείο. Λέμε όλοι απαράδεκτο να γίνεται, ΤΕΛΟΣ!

Όμως εδώ έχουμε την Ιερή «Αγελάδα» της ενοχικής και αμαρτωλής μεταπολίτευσης, το ΚΚΕ.
Δεν μπόρεσαν να χωνέψουν το ότι σε μια λαϊκή γειτονιά που επί πολλές θητείες εξέλεγε Κομμουνιστή Δήμαρχο, δεν επέτρεψαν το «κόκκινο δηλητήριο» να «χυθεί» στα μυαλά των μαθητών.

Η ΕΛΑΣ σε έναν περίεργο ρόλο, επί δυο ημέρες είχε μόνο άνδρες της ΔΙΑΣ στην περιοχή και όχι τα ΜΑΤ όπως θα έπρεπε, σαν να έδινε 48ωρη διορία στους «Κόκκινους ροπαλοφόρους», να πάρουν την εκδίκηση τους. Βέβαια επί δυο ημέρες, μια χούφτα μαθητών του ΕΠΑΛ έτρεπε σε φυγή του ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ του κέντρου και των Ανατολικών προαστίων γιατί εδώ είναι Δυτικές συνοικίες και ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΡΕ…τους «πήγαιναν τρένο»…

Έτσι οι «Ιεροί Μόσχοι», κάλεσαν τα «ανθρωποφάγα πρόβατα», έδωσαν εντολές εξόντωσης και οργής.

Όλα τα κόμματα της βουλής πήραν θέση Υπέρ αυτών που έκαναν ΕΠΙΘΕΣΗ στο σχολείο.
Η Νέα Δημοκρατία του είπε «ακροδεξιούς φασίστες!!» Το ΠΑΣΟΚ τους είπε
«Μαύρους Φασίστες» ο ΣΥΡΙΖΑ τους είπε «Δολοφόνους Φασίστες»

Ο δε, Βελόπουλος (ναι αυτός με το 1ο μνημόνιο, με λεφτά στην ντοιτσε μπανκ και χειρόγραφα Ιησού) τους είπε ΝΑΖίΔΙΑ!!…Ο Βελόπουλος…ναζίδια…ο Βελόπουλος κύριοι…

Το μιαρό κοπάδι των «ανθρωποφάγων προβάτων» συμπλήρωσαν οι μεγαλοαστοί δημοσιογράφοι των Καναλιών που χρωστάνε στο ΙΚΑ στην ΕΦΟΡΙΑ της Μιχαλούς… Αλλά ποινές δεν πέφτουν, γιατί αν πέσουν ποινές θα πέσουν κυβερνήσεις.

Αυτοί λοιπόν έκαναν την παρακάτω εξωφρενική περιγραφή «Κουκουλοφόροι μαθητές, επιτέθηκαν με ρόπαλα και κράνη σε φοιτητές» την ώρα που η περιγραφή θα έπρεπε να είναι « Εξωσχολικοί με κράνη και ρόπαλα, επιτέθηκαν σε σχολείο γεμάτο μαθητές, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ» βέβαια τα χαρτάκια με τις εντολές δόθηκαν στα ΜΜΕ και αυτό δεν μπορούσε να αλλάξει.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι πως αντί να δούνε ΟΛΟΙ ότι οι μαθητές ειδικά στις Λαϊκές Δυτικές συνοικίες έχουν Οργή και Παράπονο και πως αυτό που έπραξαν θα βρει μιμητές, τους χαρακτηρίσατε απλά ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.


Μια στιγμή ρε «Αγελαδίτσες» και «Προβατάκια» και λοιπά ερίφια…
Όποιος Έλληνας αντιδράει, είτε στους Μπολσεβίκους, είτε στις υποχρεωτικότητες,
είναι Χρυσή Αυγή;


Ρε την Χρυσή Αυγή,
τόσο καλή διασπορά και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας έχει;

Τόσο αρεστές ιδέες για την κοινωνική δικαιοσύνη έχει;

Τόσο άξιοι συνεχιστές του Λαϊκού Κόμματος είναι;

Ναι του τελευταίου Λαϊκού Δεξιού Κόμματος στην Ελλάδα.

Δεξιόστροφος_

Προηγούμενο άρθροΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ