Αρχική Αθλητικά ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ

139
0

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από ειδικευμένο ιδιώτη παθολόγο γιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

Βασικός στόχος όλης της διαδικασίας είναι η πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών κρυφών μικροπροβλημάτων όπως πιθανά φυσήματα στην καρδιά και άλλες μικρές βλάβες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσαν ότι παρά τις δυσκολίες τις εποχής, η διαδικασία των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Κλείνοντας ευχαρίστησαν τον γιατρό για την σημαντική προσφορά των γνώσεων του και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία.

Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους επερχόμενους αγώνες ενώ επισήμαναν ότι απώτερος σκοπός και στόχος του αθλητισμού αλλά και του Σωματείου Άθλος είναι η υγεία των αθλητών/παιδιών, η σωστή σωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να ενταχθούν σωστά στην κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ: ΌΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Επόμενο άρθροΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ