Αρχική Πολιτική Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

155
0
̏ӗTϭԁ ͅ`ÑVʼn`ԇӠ̈́ ӔǠЅɑIٓ.(EUROKINISSI-Ё́ÏЏՋϓ ÉM͇ө

Ακόμη και μετά τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, το μίσος κατά των ελεύθερων Νεοδημοκρατών και όχι των «παγιδευμένων» Γεωργαντικών μελών, με τους γνωστούς τρόπους που ψήφισαν , δεν σταματά!

Μετά το 42,55% που πήρε ο Θεόφιλος Τιρεκίδης στηριζόμενος μόνον στους γνήσιους Νεοδημοκράτες, πλην των Γεωργαντικών και Κυριακιδικών (!;), επιζητούν, μηχανεύονται και προσπαθούν να βρουν τους τρόπους που μόνον σε ειδικά «μαγειρεία» μεθοδεύονται και μαγειρεύονται, γιά να αλλάξουν τα τελικά αποτελέσματα!

Κρίμα στην κατάντια που μας έφερε ο  Γεωργαντάς και που τώρα γίνεται συμπαραστάτης του και ο Δήμαρχος. Κρίμα που ο κόσμος που τον ψήφισε πίστευε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Κιλκισιωτών, για να καταντήσει το δεξί μπαστούνι του Γεωργαντά!

Και μη ξεχνάτε πως τα τελευταία χρόνια είμαστε ο πλέον υποβαθμισμένος Νομός, σε όλη την Ελλάδα! Εάν συνεχίσουν έτσι οι προαναφερόμενοι θα γίνουμε παγκοσμίως και με διαφορά τελευταίοι.

Βγείτε έξω να ακούσετε τα σχόλια που γίνονται εις βάρος σας!

Το ότι δεν αναφέρομαι καθόλου στο Μηνά, είναι επειδή η συμμετοχή του ήταν ανύπαρκτη στις εκλογές, ως μαριονέτα αυτών που τον εκλέξανε, όπως  ο Γ. Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς και οι επτά Αντιδήμαρχοι Κιλκίς κ.λ.π κ.λπ. Όλοι γνωρίζουν πως στο “καράβι” της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς καπεταναίοι είναι οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι θα καλούν τον “μούτσο” να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα της καμπίνας, δηλαδή των γραφείων και μόνον, όπως και πριν! Θα έχει βέβαια την χαρά να τον προσφωνούν “κύριε Πρόεδρε!”

Χαίρε βάθος αμέτρητο. Χαίρε μίσος ατελείωτο, χαίρε αγνωμοσύνη δυσθεώρατη,  χαίρε στους προσποιητά θρησκευόμενους. Ω χαίρε στα άδυτα της ψυχής του ανθρώπου!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ξέρω πως θα ενοχληθούν κάποιοι που η αλήθεια, ήταν πάντοτε ο μεγαλύτερος εχθρός τους.

Με πολύ αγάπη στον πρώην προεδρεύοντα και στον νυν πορτιέρη των γραφείων της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς! 

Προηγούμενο άρθροΧΑΙΝΩΝ ΔΙΑΚΕΝΟ ΛΑΟΥ-ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)
Επόμενο άρθροΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ