Αρχική Πολυβολείο Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ....

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

22
0

Χθές Σάββατο, οι Τρίτεκνοι του Ν. Κιλκίς έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Πίτες θα κόβουν, από ότι φαίνεται έως και τις αρχές Μαρτίου, μιά και δεν μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα και ώρα για όλους τους συλλόγους και συλλογικότητες.

Χθές Σάββατο ήταν η κοπή της βασιλόπιτας των τριτέκνων και φυσικά τέτοιες εκδηλώσεις όπως και των πολυτέκνων, είναι ίσως μία από τις σπουδαιότερες, διότι αφορούν, την λύση του δημογραφικού, δεν αλλοιώνεται η Εθνική οντότητα, σε περίπτωση αμυντικού πολέμου μόνον τα Ελληνόπουλα θα υπερασπιστούν την Πατρίδα τους και από αυτά όχι όλα! Διότι υπάρχει κόμμα που λέει στο καταστατικό του ότι όσοι στηρίζουν αυτό το κόμμα θα σταθούν απέναντι από την Ελλάδα. ΝΑΙ υπάρχουν και τέτοια «Ελληνόπουλα». Επίσης θα αυξηθούν τα εργατικά και διοικητικά στελέχη, θα υπάρχουν έσοδα περισσότερα, αφού η αδήλωτη εργασία των περισσοτέρων λαθροεισβολέων είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Σκοπός μας δεν είναι να αναφέρουμε όλα τα οφέλη που προκύπτουν από την αύξηση των γεννήσεων στην Πατρίδα μας και στο Έθνος των Ελλήνων γενικότερα.

Όλοι γνωρίζουμε την θέση αυτής της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού ο οποίος είναι εναντίον του ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΥ.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ας δούμε πώς ορίζει τον νατιβισμό το λεξικό Μπαμπινιώτη (Β΄ έκδοση, σελ. 1.165): «Νατιβισμός (ο) [χωρ. πληθ.] 1. ΚΟΙΝΩΝΙΟΛ. τάση ή κίνημα που αναπτύσσεται στο εσωτερικό των κοινωνιών και αποσκοπεί στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση αυτοχθόνων πολιτιστικών συνθηκών, ηθών, εθίμων κ.λπ. ως αντίδραση στην ξενική πολιτιστική διείσδυση, 2. (ειδικότ.) η πολιτική και η πρακτική που προστατεύει τα συμφέροντα των αυτοχθόνων κατοίκων μιας χώρας και γενικότερα ευνοεί με κάθε τρόπο τους γηγενείς πληθυσμούς εις βάρος των μεταναστών».

Εκτός των άλλων, στο προαναφερθέν άρθρο διατυπώνονταν και οι ακόλουθες απορίες: «Γιατί ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία ο νατιβισμός; Είναι κακό στην πατρίδα μας οι πολίτες να θέλουν να συμβάλλουν στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση ελληνικών πολιτιστικών συνθηκών, ηθών και εθίμων;

Είναι κακό να προηγείται το συμφέρον του ελληνικού λαού από εκείνο των ισλαμιστών εποίκων; Κι αν συγκρουστούν τα συμφέροντα των αυτοχθόνων Ελλήνων με εκείνα των ισλαμιστών, που θα επιδιώξουν, όπως διατάσσει το Κοράνι, να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο, η Νέα Δημοκρατία τίνος το μέρος θα πάρει, αφού την ενοχλούν οι… νατιβιστές;»

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα, πλέον, τις γνωρίζουμε όλοι, ειδικά μετά την πιστή εφαρμογή από την κυβέρνηση της Ν.Δ. της «ιστορικής» Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εμείς θεωρούμε πως ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ είναι αυτός που θα σώσει την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και τα έθιμα και βέβαια την οικογένεια και την υπερηφάνεια του λαού αυτής της προδομένης χώρας μας.

Αυτό το σημείωμα γράφτηκαν για να υπενθυμίσει τους Κιλκισιώτες ψηφοφόρους, την απαξίωση όχι μόνον της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του βουλευτή Υπουργού κυρίου Γιώργου Γεωργαντά,  ο οποίος γύρισε την πλάτη προς τους τρίτεκνους, ενώ θα μπορούσε να δώσει το παρών και να δείξει ότι παρά τα όσα λέγονται, αυτός είναι δίπλα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους που αποτελούν τον βασικό πυλώνα της Πατρίδος μας.

Σημειώνουμε πως υπήρχα άλλες δύο εκδηλώσεις που έγιναν μετά την εκδήλωση των τριτέκνων! Στις 5.00 το απόγευμα οι τρίτεκνοι, στις 6,00 το απόγευμα οι Αργοναύτες και στις 6:30 η ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα ξέρουμε πως όλα τα κόμματα μαζί και η Νέα Δημοκρατία δεν θέλουν να τεκνοποιούν οι Ελληνίδες μητέρες, αφού σκέφτονται ή βρήκαν τον τρόπο να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδος και από Έθνος να γίνουμε δικαιωματιστές και το πολύ μειονότητα χωρίς τόπο καταγωγής

Ασκολσούμ  κ. Γεωργαντά!

Ελπίζουμε στις ερχόμενες εκλογές να μη ζητήσετε καμία από τις δύο έως πέντε ψήφους από μία τρίτεκνη οικογένεια. Όχι μόνον εσείς αλλά και όσους απαξιώνουν εκείνες τις οικογένειες που είναι απόγονοι των Ελλήνων ηρώων των αγωνιστών και επαναπατριζόμενων Ελληνικών οικογενειών .

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

Προηγούμενο άρθροΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28.1.23 (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΗ ΑΣΕΒΕΙΑ COLIN STEWART ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΔ, ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ