Αρχική Οικονομία Η ΑΝΚΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

Η ΑΝΚΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

10
0

Η ΑΝΚΙ σχεδιάζει με πολίτες και φορείς το νέο πρόγραμμα LEADER

Καμιά ιδέα χαμένη!

Επιδιώκοντας τη μόχλευση σημαντικών κονδυλίων για το νομό Κιλκίς, ξεκίνησε από την Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2023-2027, ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος LEADER. Ένας σχεδιασμός που δεν γίνεται με κλειστές πόρτες σε κάποια γραφεία αλλά με τη διαδικασία της ευρείας διαβούλευσης με τους πρωταγωνιστές της τοπικής ανάπτυξης, τους άμεσα υπεύθυνους αλλά και τους ωφελούμενους αυτής.  

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους σας, πολίτες, φορείς και υποψήφιοι επενδυτές να συμβάλλετε στην διαμόρφωση της τοπικής αναπτυξιακής στρατηγικής, ιεραρχώντας πλεονεκτήματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν, αδυναμίες και κίνδυνους που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Θέλουμε ακόμη να καταγράψουμε την γνώμη σας για την προτεραιοποίηση των αναγκών που έχει ο νομός μας και τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να  επικεντρωθεί το πρόγραμμα, κατανέμοντας ανάλογα τους διαθέσιμους πόρους.

Και τέλος, να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις επενδυτικές σας ιδέες, τις προτάσεις και τις σημερινές αλλά μελλοντικές τάσεις ώστε να προσδιορίσουμε τις κατάλληλες αναπτυξιακές κατευθύνσεις του προγράμματος LEADER.

Ελάτε, λοιπόν, από τα γραφεία της ΑΝΚΙ στη Σόλωνος 13 στο Κιλκίς να συζητήσουμε από κοντά τις ιδέες, τις απόψεις και τις προτάσεις σας ή απλά επισκεφθείτε τη σελίδα www.anki.gr/leader-2023-2027/ για να τις υποβάλετε ηλεκτρονικά και να είστε σίγουροι ότι …καμιά ιδέα δεν θα πάει χαμένη!

Κιλκίς, 2/02/2023

Προηγούμενο άρθροΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ (-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;…) (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΕΝΙΕΡΑΤΟΥ)
Επόμενο άρθροΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ Κ.ΠΛΕΥΡΗ ΤΗΝ 01/02/2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ