Αρχική Απόψεις - Άρθρα Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ»

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ»

158
0

Τον χαρακτηρίζει «επαγγελματία ψεύτη» και τον κατηγορεί για παραπληροφόρηση, μικρά ψέματα, εκβιαστικά διλήμματα και διαχωρισμό των Ελλήνων πολιτών.

Για να συμπληρώσει:

«Ο Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ξανά ότι είναι ο πιο ανίκανος, ανερμάτιστος κι επικίνδυνος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης. Σπερνει ανέμους. Θα θερίσει κοινωνικές θύελλες».

Σημειώνει μάλιστα πως στην προσπάθειά του να μην τον αδικήσει, ξαναείδε το διάγγελμα για δεύτερη φορά και το βρήκε χειρότερο από την πρώτη, προσθέτοντας:

«Αυτοθαυμαζόμενος και με ύφος που προδίδε ότι έκανε αγγαρεία μ’ επεισε ότι ειναι αλλού γι αλλού».

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:

(1)

Μικρά ψέμματα.

Πολλη παραπληροφόρηση.

Εκβιαστικά διλήμματα.

Διαχωρισμός των Ελλήνων πολιτών.

Αυτά είναι τα κεντρικά μηνύματα του λεγόμενου…διαγγέλματος Μητσοτάκη.

Κι αφησε — για μια ακόμη φορά– τα ΜΜΜ εκτός οποιουδήποτε σχεδιασμού. ( φυσικά και τα λεωφορεία της Θεσνίκης με τα παράθυρα που δεν ανοίγουν).

Και φυσικά παραπληροφόρησε τον κόσμο για το τι ισχύει σε Πορτογαλία και Δανία ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….

Ο, τι τον βολεύει διαλέγει για να παραπληροφορεί και να κοροιδεύει με την δήθεν αυθεντία του πρωθυπουργού τους πολίτες! Αυτό είναι που τον κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΤΗ.

Βάσει των ευρωπαϊκών διατάξεων που είναι σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει για 365 ημέρες από την ημέρα που έχει γίνει η δεύτερη δόση. Προφανώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πρόθεση να ανατρέψει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ αυτή τη ρύθμιση. ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Ο Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ξανά ότι είναι ο πιο ανίκανος, ανερμάτιστος κι επικίνδυνος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης. Σπερνει ανέμους. Θα θερίσει κοινωνικές θύελλες

Υπεβαλα τον εαυτό μου στο βάσανο να ξαναδώ το “διάγγελμα” Μητσοτάκη. Λες να τον αδίκησα, σκέφτηκα. Αμ δεν! Τη δεύτερη φορά ήταν χειρότερος από την πρώτη. Αυτοθαυμσζόμενος και με υφος που προδίδε ότι έκανε αγγαρεία μ επεισε ότι ειναι αλλού γι αλλού.

www.pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ)
Επόμενο άρθροΗ ¨ΣΤΗΜΕΝΗ” ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ