Αρχική Αθλητικά ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

150
0

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Ä Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ήταν καθορισμένη να λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2021. Στα πλαίσιά της ήταν προγραμματισμένη και η διενέργεια  εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Λόγω όμως των έκτακτων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19, δεν μπορούσαμε να την προγραμματίσουμε, επομένως οδηγηθήκαμε στην προσωρινή αναβολή της.

Ä       Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, επαναπρογραμματίζουμε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με πρώτη ημερομηνία την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας ( 50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021στις 18:00 στο γραφείο του Συλλόγου, στην πάροδο Βενιζέλου.

Ä Στα πλαίσιά της θα λάβουν χώρα και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Επιθυμούμε την ανανέωση του Προεδρείου με νέα μέλη, παρακαλούμε λοιπόν να σκεφτείτε και να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας, ενημερώστε μας νωρίτερα όμως από την προγραμματισμένη ημέρα για την καλύτερη οργάνωση των εκλογών.

Ä Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης αφορούν τον απολογισμό των δραστηριοτήτων των προηγουμένων ετών, τον οικονομικό απολογισμό του 2020, τη συμμετοχή μας σε τοπικές εκδηλώσεις, τη δυνατότητα νέων δράσεων,  νέες προτάσεις για το Σύλλογο κ.ά. Για τα θέματα που θέλετε να θέσετε προς συζήτηση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το Προεδρείο νωρίτερα.

      Η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική               

      Συνέλευση είναι απαραίτητη για τη ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη των

      δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και η τακτοποίηση των

      συνδρομών τους.

       Μέχρι τότε, να είστε και να παραμείνετε υγιείς. 

       Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Επόμενο άρθροΈΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ