Αρχική Πολιτική ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ...

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΙΡΕΚΙΔΗ!

180
0

Ότι πιο παράδοξο, ότι πιο εξευτελιστικό για την Νέα Δημοκρατία, ότι πιο εκβιαστικό, ότι πιο παράνομο έγινε ποτέ από δημιουργίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται σήμερα από τον Υφυπουργό ηλεκτρονικού μίσους Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ο οποίος  με την ενεργή ανάμειξή του, θαρρεί κανείς  πως είναι ο ίδιος υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς!

Κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα δίνεται μάχη  στο Κιλκίς μεταξύ του Γεωργίου  Γεωργαντά, εναντίον του Θεόφιλου Τιρεκίδη!  Οποιοδήποτε αποτέλεσμα οι Νεοδημοκράτες θα το εκλάβουν ως ανταγωνισμό μεταξύ αυτών των δύο.

Ελπίζουμε πως αν χάσει ο κ. Γεωργαντάς από τον κ. Τιρεκίδη, να παραιτηθεί από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.  Εάν πάλι βγει νικητής τότε το ίδιο ποσοστό που θα πάρει ο κ. Τιρεκίδης  θα είναι απέναντι σε όποιο κόμμα θα βρίσκεται ο σημερινός Υφυπουργός της Διχόνοιας!

Εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος μεταξύ Γεωργαντά και Τιρεκίδη.

Σημείωση: Σήμερα ο Μηνάς επιτέθηκε λεκτικά κατά του Θ. Τιρεκίδη στις 8 παρά δέκα χαστουκίζοντάς τον. Η γιορτή την οποία επικαλέστηκε ο Μηνάς ξεκίνησε με καυγά, με ιδιωτική αστυνομία και με παρατράγουδα!

ΩΡΑ 15:00

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ (ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΔΕ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΜΕΛΩΝ Κ.Λ.Π.)
Επόμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ