Αρχική Ελλάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΠΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΠΗΣ

146
0

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα».

         «Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς υλοποιεί έργα τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφαλούς μετακίνησης των πολιτών. Προχωρούμε στη συντήρηση ενός οδικού άξονα σε ένα από τα πλέον νευραλγικά σημεία της Γοργόπης, με κυκλοφοριακό φόρτο, δίνοντας λύσεις και συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

        Αναλυτικότερα, το έργο επί της κεντρικής οδού του οικισμού της Γοργόπης περιλαμβάνει:

–συντήρηση της κατακόρυφης σήμανσης,

–συντήρηση της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) με ταυτόχρονη στένωση του κυκλοφορούμενου πλάτους της οδού προκειμένου να μειωθούν οι ταχύτητες των διερχόμενων οχημάτων,

–αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της σηματοδότησης των κόμβων, ώστε , μέσα από μία διαδικασία “έξυπνης” λειτουργίας να ανιχνεύουν ταχέως κινούμενα οχήματα ή οχήματα στις συμβάλλουσες οδούς ή και πεζούς στις διαβάσεις με σκοπό να μειώνονται οι ταχύτητες των διερχόμενων οχημάτων, ώστε, η διέλευσή τους να γίνεται με ασφάλεια για όλους του χρήστες της οδού.

        Υπενθυμίζεται ότι, το έργο «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα» αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000,00 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της ΠΕ Κιλκίς – ΚΑΠ, προβλέπει εργασίες επισκευής ή βελτίωσης υφιστάμενων οδοστρωμάτων στην Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα, καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της κεντρικής οδού εντός του οικισμού Γοργόπης.-

Προηγούμενο άρθροΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Επόμενο άρθροΝΕΟΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ