Αρχική Περιβάλλον - Πολιτισμός ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 65 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ...

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 65 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

153
0

Εργασίες συντήρησης  στην Παλαιά Εθνική  Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και  θα διαρκέσουν  μία ακόμη εβδομάδα.

          Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και των τεχνικών, κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο τμήμα από τα όρια του νομού (γέφυρα Αγ. Παντελεήμονα) έως τον οικισμό του Πετρωτού.  

         Οι εργασίες συνεχίζονται από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν μία ακόμη εβδομάδα, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  Πραγματοποιούνται, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες πραγματοποιούνται στο έρεισμα.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΕΡΓΑΣΊΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΌ 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ- ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ.
Επόμενο άρθροΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ