Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ

140
0

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

        Πρόκειται – όπως υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης- για έργα που έχουν σκοπό να διαμορφώσουν ένα προστατευτικό πλέγμα, το οποίο θα λειτουργήσει προληπτικά απέναντι στα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα.

        «Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία των πολιτών» προσθέτει ο κ. Βεργίδης.

        Σ’ αυτό το πλαίσιο έγινε και ο καθαρισμός ρέματος στους Κάτω Αποστόλους. Οι εργασίες σε περιοχές του νομού θα συνεχιστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, αυξάνοντας τον αριθμό των παρεμβάσεων που εκτελούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του σχετικού έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς – Ιδίων Πόρων, προϋπολογισμού 950.000,00 ευρώ.  Το έργο προβλέπει εργασίες  – με μίσθωση μηχανημάτων – για τον καθαρισμό από φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση σε διάφορα διάσπαρτα ρέματα των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, έπειτα από σχετικά τους αιτήματα.

        Η φύση των εργασιών σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιβαλλοντικά τοποθεσίες απαιτεί τη συνεχή εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία εκτέλεσε όλες τις σχετικές μελέτες και επιβλέπει την υλοποίηση των έργων.

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΏΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ. ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Επόμενο άρθροΗ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ