Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ...

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

146
0

Έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Αξιούπολης – Φανού

        Εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα που συνδέει την Αξιούπολη με το Φανό, βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

        «Ικανοποιούμε τα αιτήματα των πολιτών, τηρώντας ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις μας για την απόδοση ασφαλών και λειτουργικών οδικών αξόνων. Με επίκεντρο τον πολίτη, υλοποιούμε έργα για την κάλυψη αναγκών, όπως αυτών που αφορούν στην προσβασιμότητα και την οδική ασφάλεια» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

        Στον προαναφερόμενο οδικό άξονα, αποκαθίστανται τμήματα φθορών και παραμορφώσεων που δημιουργούσαν εμπόδια στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

        Οι εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – αποκατάσταση επικίνδυνων κατεστραμμένων τμημάτων επί του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς έτους 2020», προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε υπογραφεί στα μέσα του περασμένου μήνα από τον Αντιπεριφερειάρχη και τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, Νικόλαου Γρηγοριάδη.

        Το έργο προβλέπει – μεταξύ άλλων – την εκτέλεση χωματουργικών και ασφαλτικών εργασιών, εργασιών σήμανσης και οδοστρωσίας, με στόχο την ασφαλή οδική κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας συντήρησης της Π.Ε. Κιλκίς . –

Προηγούμενο άρθροΈΩΣ ΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΈΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 24-25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Επόμενο άρθροΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ