Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ...

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΙΒΑΣ ΚΑΙ Μ. ΛΙΒΑΔΙΩΝ

10
0

Στην αποκατάσταση των προβλημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που “διατρέχει” τις Τοπικές Κοινότητες Γρίβας, Καστανερής και Μεγάλων Λιβαδίων, όπου έπειτα από τις χθεσινές σφοδρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατολισθήσεις και υποχώρηση του οδοστρώματος, προχώρησε άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της και σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη έγινε διάθεση προσωπικού, οχημάτων και μηχανημάτων έργου από το Μητρώο Εργοληπτών της Π.Κ.Μ προς αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας και των συνοδών συνεπειών/ καταστροφών λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, πλημμυρικών φαινομένων και κατολισθήσεων στην προαναφερθείσα περιοχή.

Η Π.Ε Κιλκίς, με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές -οι οποίες προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Γουμένισσας – Μ. Λιβαδίων, μεταξύ των οικισμών Καστανερής – Μ. Λιβαδίων (20ο με 22ο χλμ.) – συνεχίζει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την άρση της επικινδυνότητας και την επίλυση των προβλημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται , πλέον, μέσω της Επ. Οδού Αξιούπολης – Σκρα – Αρχαγγέλου – Μ. Λιβαδίων.

Καθώς για τις επόμενες ημέρες αναμένονται στην πληγείσα περιοχή, αλλά πιθανά και σε άλλες περιοχές της Π.Ε Κιλκίς, χιονοπτώσεις, έντονες βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες, οι συναρμόδιοι φορείς πολιτικής προστασίας θα παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και να συνεργάζονται με τις Υπηρεσίες.-

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (25/1/23)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ