Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΌ 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ- ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ...

ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΌ 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ- ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ.

140
0

Εργασίες καθαρισμού τεχνικών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού τεχνικών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού τεχνικών επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 13+000 μέχρι τη Χ.Θ. 15+000, στην κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΣΎΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ Α. ΤΖΙΤΖΙΚΏΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ‘ΧΑΜΌΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ’ Κ. ΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ.
Επόμενο άρθροΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 65 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ