Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΟΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΘΈΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ (;)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΟΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΘΈΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ (;)

155
0

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκαν σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης -βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, η βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, ο γραμματέας προγραμματισμού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλος, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο.

        Στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη-με τη συμμετοχή και της  περιφερειακής συμβούλου Νατάσας Σωτηριάδου- τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με στοχευμένες παρεμβάσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

        Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε θέματα καίριας σημασίας όπως  έργα οδοποϊίας ,τμήματα των οδικών αξόνων που συνδέουν την Ελλάδα με την Ευρώπη,  καθώς και έργα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα με έμφαση σε καλλιέργειες που μπορούν – βάσει των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής – να αναπτυχθούν και να αποτελέσουν πηγή εισοδήματος για τους πολίτες.

        Εμφαση, επίσης, δόθηκε στο έργο της σύνδεσης της ΒΙΠΕ Κιλκίς με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, τα οφέλη του οποίου θα είναι πολλαπλά. Και τούτο διότι,  με τη σύνδεση αυτή η ΒΙΠΕ Κιλκίς θα αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά κυρίως στα λιμάνια Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, ενώ ανοίγει η πρόσβαση προς τα δυτικά Βαλκάνια, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης για τη βιομηχανική περιοχή. –

Προηγούμενο άρθροΣΗΜΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΙς 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Επόμενο άρθροΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ