Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 30-49

144
0

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε. ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της πράξης ‘Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας (VOUCHER) 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Οι άνεργοι που έχουν επιτύχει στο πρόγραμμα καλούνται στο αμέσως επόμενο στάδιο να επιλέξουν εγκεκριμένο πάροχο κατάρτισης. Για τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων εκπαίδευσης συστήνεται η άμεση επικοινωνία του ανέργου με τον πάροχο κατάρτισης.

Η Επιμορφωτική, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους ανέργους ως πάροχος κατάρτισης από το 1995, παρέχει:

• εμπειρία,
• τεχνογνωσία,
• υπευθυνότητα
• αξιοπιστία
• σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό
• ορθή τήρηση κανόνων για την προστασία της υγείας από τον COVID 19 και ευρυχωρία χώρων (εντός κτιριακής δομής και στο προαύλιο)

Οι άνεργοι που επιθυμούν να λάβουν περισσότερη πληροφόρηση για το πρόγραμμα αλλά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της Επιμορφωτικής:

ü ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.epimorfotiki.gr/contact-form ή και τηλεφωνικά, 23410 28705 & 29690 (Κιλκίς) 23430 97340 (Πολύκαστρο)

Προηγούμενο άρθροΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ Π. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KINESIS FIGHT CLUB

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ