Αρχική VIDEO «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

135
0

Συνέδριο ΝΔ στα πρότυπα του ΚΚΣΕ

Μία πρωτοφανής για τα χρονικά της παράταξης καινοτομία, θα εφαρμοστεί στο συνέδριο της Ν.Δ. το οποίο ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κόμματος, το συνέδριο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία παρατηρητών. Είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κομματικούς συνέδρους!

Η απόφαση αυτή όπως είναι λογικό, εγείρει μεγάλες ανησυχίες, αλλά και την βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίξει τα ρέστα του για να ελέγξει απόλυτα το κόμμα, στις κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται. Στην παρούσα φάση ομως δεν υπάρχει εσωκομματικός αντίπαλος για να αντιδράσει, έτσι το συνέδριο θα εξελιχθεί όπως ακριβώς το θέλει ο πρόεδρος του κόμματος.

Κάνεις άλλωστε δεν τολμά να αμφισβητήσει ανοιχτά τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά από την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Ν.Δ. να διατηρεί σαφές προβάδισμα από τον ΣυΡιζΑ. Αυτό άλλωστε ήταν και το μεγάλο όπλο του Κυριάκου από την στιγμή της οριακής εκλογή του στην προεδρία του κόμματος. Τα δημοσκοπικά ευρήματα που εντέλει επιβεβαιώθηκαν στις ευρωεκλογές, έδωσαν στον Κυριάκο μία πολύτιμη ασπίδα για να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό της νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος οριακά εκλεγμένος πρόεδρος της.

Κανείς όμως δεν πρέπει να πέφτει από τα σύννεφα. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους, ο οποίος εφάρμοσε σοβιετικές λύσεις σε μία Δυτική δημοκρατία. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να αναστείλει κάθε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην ελεύθερη οικονομία, αντικαθιστώντας τις μισθολογικές σχέσεις με επιδόματα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να κλείσει τις εκκλησίες, απαγορεύοντας και την θρησκευτική δραστηριότητα των Ελλήνων.

Όλα αυτά έδειξαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί κάλλιστα να αντιγράφει τον Λένιν ακόμα και στις σοβαρές αποφάσεις διακυβέρνησης. Το ότι το συνέδριο του κόμματος θα γίνει με λενινιστικά πρότυπα, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Το ότι δεν έχει υπάρξει καμία εσωκομματική αντίδραση, πάλι δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Θυμάστε τι έκανε ο Λένιν στους αντιφρονούντες συντρόφους…

www.newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥ BEACH HANDBALL Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ