Αρχική Πολιτική ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ

154
0

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τη βουλευτή Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και τον υπεύθυνο προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Παπαγγελόπουλο επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και είχαν συνεργασία μαζί του για θέματα ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε τα στελέχη της ΝΔ για τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί στον τόπο μας, δίνοντας έμφαση λόγω και επικαιρότητας, στο Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς. Όπως τόνισε η κατασκευή του δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να δεσμεύσει και να παραχωρήσει για το σκοπό αυτό δημοτική έκταση στην περιοχή του Μύλου Σαμαρά προκειμένου η πόλη αλλά και όλος ο νομός να αποκτήσουν ένα σύγχρονο κτήριο εξυπηρέτησης των δικαστικών υπηρεσιών και η Δικαιοσύνη να απονέμεται κτηριολογικά σε αξιοπρεπείς χώρους.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς έκανε αναφορά στα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ, ύψους 25.000.000ευρώ ,ο προϋπολογισμός των οποίων εκτοξεύει τον Δήμο στην κορυφή του προγράμματος ‘’Αντώνης Τρίτσης’’, στην καλή προεργασία που έχει κάνει ο Δήμος για νέες απορροφήσεις πόρων από το εν λόγω πρόγραμμα καθώς και στις εν εξελίξει ενέργειες για την ένταξη δύο ακόμη έργων υποδομής του διυλιστηρίου Κιλκίς και Πικρολίμνης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Υποδομών, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη  (ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

Η βουλευτής Κοζάνης, η οποία έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από σημαντικές θέσεις ευθύνης, συνεχάρη το έργο του Δήμου Κιλκίς και εκθείασε τις πολιτικές του Υπουργείου Εσωτερικών να διευκολύνει σε λειτουργικό και οικονομικό επίπεδο το έργο των ΟΤΑ. Συζήτηση έγινε και για το ενιαίο σύστημα κινητικότητας το οποίο στην εφαρμογή του ζημιώνει με την άντληση χρήσιμων ανθρώπινων πόρων την Αυτοδιοίκηση.     

Προηγούμενο άρθροΔΡΑΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡ. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ