Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

148
0

Εκτεταμένες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας από την Π.Ε. Κιλκίς

        Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού κατά τόπους ρεμάτων στην χωρική αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εκτελέστηκαν και εξελίσσονται, στο πλαίσιο υλοποίησης έργου που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2020 και θα διαρκέσει, συνολικά δεκαοκτώ μήνες.

        Πρόκειται – όπως υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης « για παρεμβάσεις οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργικότητας των ρεμάτων, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε. Κιλκίς».

        «Δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για ανθρώπους, περιουσίες, αγαθά και δημόσιες υποδομές, προστατεύουμε το περιβάλλον», τονίζει ο κ. Βεργίδης, επισημαίνοντας πως στο πλαίσιο του έργου που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2020 –  «Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων των οποίων η αρμοδιότητα περιήλθε στην Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς με τον Ν.4555/18 (Μίσθωση μηχανημάτων)»-  ήδη, έχει γίνει καθαρισμός ρεμάτων συνολικού μήκους περίπου είκοσι (20) χιλιομέτρων σε διάφορους οικισμούς της Π.Ε. Κιλκίς.

        Το έργο χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως επίσης και το αντίστοιχο που αφορούσε στον καθαρισμό ρεμάτων από βλάστηση, μπάζα και απορρίμματα, το 2020, κατά την εκτέλεση του οποίου έγινε καθαρισμός ρεμάτων συνολικού μήκους περίπου δεκαπέντε (15) χιλιομέτρων. –

Προηγούμενο άρθρο1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 5- 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 _ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ _ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΡΑΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ – ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ