Αρχική Πολιτική ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ Ο (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ) Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ Ο (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ) Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ… ΚΚΕ – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ Ο Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ

150
0

Στήριξε τους κομμουνιστές η απόφαση του Κ.Μητσοτάκη.

Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο Κ. Μπογδάνος μετά τις αναφορές του κατά των κομμουνιστών μέσα στην Βουλή, με απόφαση του Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος δεν δέχεται από κανέναν βουλευτή του να μιλά κατά του ΚΚΕ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα της Κύπρου και στον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ, προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.

Στην συνέχεια όμως στην αντιπαράθεση παρενέβη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος όμως στήριξε… το ΚΚΕ!

Η αρχή έγινε με την ομιλία του Κ.Μπογδάνου. Σε αυτή μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: Τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, έλεγε, είναι οι κομμουνιστές».

Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη που κατηγόρησε τον Κωσταντίνο Μπογδάνο για υιοθέτηση της ρητορικής της Χρυσής Αυγής: «Εκτός από το Τι Μπογδάνος – Τι Ρουφιάνος υπάρχουν και χειρότερα: Το τι Μπογδάνος – Τι Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κ.Μπογδάνος ανταπάντησε λέγοντας ότι «ο αντικομμουνισμός είναι μορφή του φιλελευθερισμού».

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Δρίτσας που αναφέρθηκε σε συμμετοχή του Κ.Μπογδάνου σε εκδήλωση μίσους στο Βίτσι όπου κατέθεσε στεφάνι η Χρυσή Αυγή και εκπρόσωπος του Η.Κασιδιάρη.

Ο Κ.Μπογδάνος παραδέχθηκε την συμμετοχή του τονίζοντας όμως ότι εκεί βρίσκονταν και ο βουλευτής της Ν.Δ  Ζήσης Τσικαλάγιας όπως και η γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου του Νομού Φλώρινας.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη σε πολύ έντονο ύφος στην συζήτηση ο παριστάμενος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος υπερασπίστηκε τους κομμουνιστές και επιτέθηκε στον βουλευτή του κόμματος που τον έχει κάνει υπουργό: «Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας μας για να συζητήσουμε την επιβίωση της χώρας στο μέλλον».

Αναφέρθηκε στην εκδήλωσε σημειώνοντας πως «εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφοι οποίος παρέστη στην εκδήλωση για το βίτσιο ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση οικονομικού οφέλους είναι απαράδεκτη και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη».

Πρόσθεσε πως «εκ μέρους της κυβέρνησης ότι δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον. Τόνισε σε σκληρό ύφος ότι «όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Από πότε ο κύριος Μητσοτάκης έγινε φιλοκομμουνιστής και αντιπατριώτης και Ανθέλληνας; Ρωτάμε ήρεμα!

www.pronews.gr/

Προηγούμενο άρθροMR. GNOSI2GO. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΚΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ